Elektrický Volkswagen Golf nově v nabídce společnosti ElektraCars

Klienti společnosti ElektraCars, která zajišťuje krátkodobé operativní leasingy elektrických aut, si nově mohou kromě BMW i3 vybrat z nabídky také elektrickou variantu Volkswagenu Golf. Ten v sobě spojuje moderní technologie s osvědčeným designem ikonického modelu německé automobilky.

2018-05-03 12_44_44-ElektraCars_ Tiché ulice, čistá města..png

Díky širší modelové nabídce ElektraCars osloví a zaujme větší množství potenciálních uživatelů, a to zejména ty, pro které je BMW i3 až příliš futuristické.  

„Velmi nás těší, že se v portfoliu ElektraCars objevuje právě elektrický Volkswagen Golf. V zahraničí vidíme, že tento model už parkuje v garážích mnoha spokojených majitelů. Věříme, že lidé ocení výhody, které pořízení tohoto modelu s pomocí krátkodobého operativního leasingu přináší. Všechny zájemce o vyzkoušení nejen tohoto modelu u nás rádi přivítáme,” říká Jan Burda, šéf projektu ElektraCars.

„Také ve své elektrické variantě si Golf zachovává praktické ovládání klasického modelu. Co se týče designu, pro e-Golf jsou typická spodní LED světla ve tvaru C a plné disky, které snižují valivý odpor vozu. Toto auto je ideálním společníkem v nepředvídatelném městském provozu,” dodává Burda.

Elektromobilita v České republice zažívá rychlý rozvoj. Elektrické vozy brzy zastarávají. Na trhu se neustále objevují novější a ve všech detailech propracovanější auta. Obavy z nákupu rychle stárnoucího vozu pomáhá řešit právě krátkodobý operativní leasing od ElektraCars.

Ten navíc zahrnuje několik dalších výhod – pojištění, dálniční známku, parkování po Praze a především dobíjení elektroauta doma i na cestách v ceně služby.

„Snažíme se pokrývat hlavní dopravní tahy v Česku tak, aby cestování elektromobilem bylo snazší i na delší vzdálenosti. Zaměřujeme se především na realizaci rychlodobíjecích stanic, kde si lidé mohou svůj elektromobil dobít třeba během nákupu v obchodním centru nebo během přestávky na občerstvení při cestě po dálnici. Naše investice do e-mobility do roku 2020 se pohybují v řádu desítek milionů korun,“ doplňuje Miloslav Fialka, manažer společnosti E.ON zodpovědný za elektromobilitu.

O ElektraCars

ElektraCars je inovační projekt společnosti E.ON, který vznikl v Creative Docku. Jeho cílem je podporovat rozvoj elektromobility v České republice. Poskytuje krátkodobé osmiměsíční operativní leasingy, díky nimž mají klienti k dispozici vždy nejnovější modely elektrických vozů. Před podepsáním smlouvy mají zájemci možnost si elektrické vozy zdarma otestovat.

V rámci leasingu získají komplexní servis od instalace nabíjecích stanic až po pojištění a dálniční známku, stejně jako neomezené nabíjení na domácích i venkovních nabíjecích stanicích E.ON a ČEZ. ElektraCars také svým zákazníkům zařídí instalaci domácí nabíječky. Komplexností služeb v rámci leasingu chce ElektraCars zjednodušit zájemcům přístup k pořízení elektrických aut. Projekt začal fungovat v lednu letošního roku, kdy na trh vstoupil s exkluzivní nabídkou BMW i3.