Společnost Tech Data uzavřela distribuční smlouvu s Fujitsu Technology Solutions

Praha, 2. května, 2018 – Společnost Tech Data dnes oznámila uzavření distribuční smlouvy s firmou Fujitsu Technology Solutions s.r.o. Spolupráce byla zahájena 1. května 2018.

Tech Data díky spolupráci s Fujitsu opět rozšíří nabídku produktů, řešení a služeb pro informační technologie, aby plně pokryla specifické potřeby svých zákazníků. Distribuční kontrakt se společností Tech Data se týká zejména produktů Fujitsu, které spoléhají na precizní německou výrobu a japonskou kvalitu. Kombinace obou přístupů pak zákazníkům zaručuje naprostou spolehlivost.

„Z nadcházející spolupráce mezi Tech Data a Fujitsu Technology Solutions máme radost a věříme, že další rozšíření našeho portfolia uvítají i naši zákazníci. Navázání této spolupráce je skvělou zprávou i pro naši B2B nabídku,“ uvedl Vít Vojtěšek, Product Marketing Director společnosti Tech Data. Produktovým manažerem, který bude odpovědný za spolupráci s Fujitsu Technology Solutions, je Jan Chlachula.

„Doplnění naší nabídky o Fujitsu Technology Solutions je součástí plánovaného rozšiřování produktového portfolia v regionu východní Evropy“, doplňuje Tomáš Cígler Regional Director Client Solutions & Datech – TD East Region.

„Jsem rád, že naši síť distributorů můžeme rozšířit o společnost Tech Data. Věřím, že kvalita našich produktů a služeb pomůže ke společnému růstu obou firem. Vzhledem k šíři našeho portfolia si troufám tvrdit, že si vybere opravdu každý,“ říká Ivan Preisler, Channel Manager Fujitsu Technology Solutions pro Českou republiku a Slovensko.

O společnosti Tech Data

Společnost Tech Data spojuje svět prostřednictvím technologií. Naše kompletní portfolio produktů, služeb a řešení, vysoce specializovaných dovedností a odbornosti v oblasti technologií nové generace umožňuje našim partnerům přinášet na trh produkty a řešení, které svět potřebuje k tomu, aby se mohl spojit, růst a rozvíjet se. Společnost Tech Data se umístila na 107. místě v seznamu Fortune 500® a již podeváté v řadě byla označena za jednu z „nejobdivovanějších společností na světě“. Další informace najdete na webových stránkách www.techdata.com. Můžete nás také sledovat na Twitteru, LinkedIn a na Facebooku.