Tradiční vysavač Dirt Devil pro majitele domácích mazlíčků

Pro všechny, kteří se přiklánějí k tradičnímu provedení vysavače se sáčkem a nádobou na odpad na kolečkách, představuje značka Dirt Devil řešení, které jim nabízí výborný poměr ceny a kvality současně s turbo kartáčem pro úklid srsti domácích mazlíčků – Rebel 76 PET.

Praha, 4. května 2018 – Nový vysavač Dirt Devil Rebel 76 PET představuje cenově zajímavé řešení pro majitele zvířat. Se zvýšenou kapacitou XL sáčku se prodlužuje frekvence jeho výměny, mini turbo hadice pomáhá vyčesávat z koberce i čalouněného nábytku srst i vlasy a elektronická regulace úrovně výkonu umožňuje tiché vysávání v prostorách s nižším znečištěním nebo tvrdými podlahami.

Rotační kartáče jsou u vysavačů vzhledem ke koncepci a provedení zpravidla výsadou tyčových přístrojů. Pro toto tradiční řešení byl proto zvolen kartáč poháněný podtlakem v sacím systému. Integrovaný HEPA filtr zadrží v systému až 99,97 % částic o velikosti 300 nanometrů. To znamená, že z každých 10 000 částic o velikosti bakterií a virů projdou přes filtr zpět do místnosti pouze 3.

Zefektivnění celého mechanismu umožnilo při naplnění nových evropských norem dosáhnout s příkonem pouhých 750 W stejného sacího výkonu, jakého dříve dosahovaly vysavače s odběrem energie 2 000 W. To dokazuje údaj AAAC na energetickém štítku, který znamená, že v elektrické spotřebě, vysávání tvrdých podlah a zachycení i těch nejmenších nečistot, jako jsou roztoči a bakterie, splňuje nejvyšší nároky. Díky elektronické regulaci, kterou lze nastavit ve čtyřech krocích, lze v místnostech s tvrdou podlahou nebo nižším znečištěním snížit výkon a zároveň i hlučnost přístroje.

Vysavač Dirt Devil Rebel 76 PET s mini turbo kartáčem je k dostání u prodejců výhradního distributora značky, společnosti Basys CS, za doporučenou koncovou cenu 4 490 Kč.

O společnosti BaSys:

Společnost BaSys je předním distributorem prémiové audio a video techniky a dalších produktů se sídlem ve Švýcarsku a s distribučními společnostmi v několika zemích Evropy. Od roku 1990, kdy byla společnost založena, zastupuje světové značky, jako například Pioneer, Bose, Loewe, Elac, Marantz, beyerdynamic, Neutrik, Bugera, Behringer, Monster, TC electronics, Midas, KlarkTeknik, Turbosound, Cordial, Rean, Dirt Devil či Vax.