Top Vision zve na II. ročník konference Lead & Learn, uskuteční se 31. května v pražské NTK

Praha, 10. května 2018 – Chcete stíhat jízdu na vlně nových moderních technologií, virtuální reality a využít pro sebe nejnovějších vědeckých poznatků o mozku? Desítka profesionálních lektorů a koučů, kteří patří k absolutní špičce českého firemního vzdělávání, vám řekne, jak na to. A to 31. května na konferenci Lead & Learn, pořádané společností Top Vision. Její motto zní „ovládněte své dovednosti a ovládnete svoji budoucnost“.

Už podruhé se letos na konci května sejdou odborníci na firemní vzdělávání na konferenci Lead
& Learn, kterou připravuje společnost Top Vision z největší domácí vzdělávací skupiny EDUA Group. Místem konání bude opět impozantní budova Národní technické knihovny v pražských Dejvicích. Termín akce, na níž si nikdo z oboru firemního vzdělávání nemůže dovolit absentovat, pak je stanoven na 31. května. Konference je určena lídrům, HR manažerům a všem, kteří se chtějí zabývat rozvojem sebe i druhých, dozvědět se, jaké jsou kompetence lídra či jak je rozvíjet.

„Letos se osobně těším na téma Radvana Bagboucha. Jeho Záliba v matematice pomohla vyvinout metodu sociomapování, která umožňuje analyzovat, vizualizovat a zlepšovat komunikaci v týmech
i  organizacích. Z mého pohledu vzácnou návštěvou na konferenci pak bude úspěšný podnikatel a buddhista Libor Malý a jeho příspěvek na téma Totální leadership bez omezení snahou a úsilím,“ říká Chief Sales Officer společnosti Top Vision Milan Roháček.

Mezi přednášejícími na konferenci bude například Renata Mrázová, která je jednou z nejvýše postavených českých manažerek ve světě a pravidelně se umisťuje v žebříčcích  nejvlivnějších žen v Česku, které vyhlašují Hospodářské noviny či časopis Forbes. Moc se těším, že s účastníky nasdílím pár praktických zkušeností a poznatků, které se týkají tématu, které mě fascinuje již dvacet pět let. Tímto tématem je leadership a za těch dvacet pět let se toto téma neustále vyvíjí. A je fascinující pozorovat, jak se leadership vyvíjí od technického leadershipu k tzv. adaptivnímu leadershipu,“ říká Renata Mrázová, která v současné době působí na pozici global Head of HR of NN Group v nizozemském Haagu. Mezi dalšími přednášejícími budou například konzultant prezentačních dovedností, prezentačního designu a komunikace Ondřej Staněk, paměťová expertka a držitelka světového rekordu v paměťových schopnostech Michaela Karsten, či lékař, neuroanatonom Karel Kieslich, který se zúčastní panelové diskuse na témata jako digitální demence, vliv technologíí na funkce mozku či srovnání učení s využitím digitálních technologií a tradičního „face to face“ učení.

Kompletní program konference i přihlašovací formulář je pak možné nalézt webové adrese www.leadandlearn.cz.