Arrow Electronics rozšiřuje v zemích EMEA bezpečnostní portfolio o produkty Tenable

Paříž, květen 2018 – Společnost Arrow Electronics oznámila uzavření smlouvy se společností Tenable®, Inc., předním dodavatelem řešení pro odhalování digitálních zranitelností, na distribuci jejích produktů v regionu EMEA.

V roce 2017 uvedla společnost Tenable bezpečnostní platformu pro odhalování zranitelností Tenable.io®, která jako první svého druhu poskytuje přehled o veškerých digitálních aktivech na jakýchkoliv IT platformách včetně prostředí veřejného cloudu, a speciální aplikace pro monitorování veškerých zranitelností, bezpečnost kontejnerů a skenování webových aplikací. Jako tvůrce produktu Nessus®, všeobecně používaného řešení pro vyhodnocení zranitelností, pomohla společnost Tenable definovat trh správy zranitelností. Společnost využila svých bohatých zkušeností v oblasti systémů, sítí a zranitelností pro vybudování inovativních řešení pro odhalování digitálních zranitelností, díky nimž mohou organizace měřit a spravovat kybernetická rizika v rámci celého moderního kyberprostoru, kde současní útočníci operují.

Společnost Arrow nabízí ve svém širokém portfoliu bezpečnostních produktů produkty zavedených tržních lídrů i nových inovativních dodavatelů. Může tak resellerům poskytnout veškerou potřebnou technologii, komplexní odborné znalosti, aktuální informace o bezpečnostních hrozbách a další bezpečnostní služby s přidanou hodnotou. Disponuje špičkovým týmem specialistů v oblasti předprodejní, obchodní, technické i marketingové, kteří dovedou posoudit současné i budoucí potřeby resellerů i koncových zákazníků.

„Nové propojené architektury a technologie pro cloud a internet věcí s sebou nesou i obrovské množství nových bezpečnostních rizik, a to pro organizace jakéhokoliv typu,“ řekl Nick Bannister, ředitel Arrow ECS pro oblast networkingu a bezpečnosti v regionu EMEA. „Tenable je jedním z vynikajících příkladů nových hráčů v segmentu bezpečnosti, který dokázal reagovat na výzvy nově propojeného světa a přichází s inovativními sofistikovanými přístupy založenými na dokonalém přehledu a pochopení souvislostí.“

„Digitální transformace přivedla do moderních výpočetních prostředí nové technologie – cloud, internet věcí, kontejnerové a webové aplikace – které zvyšují efektivitu a agilitu IT. Ale tyto technologie současně rozšiřují pole působnosti pro kybernetické útoky, které denně generují nová digitální rizika,“ řekl David Cummins, vicepresident Tenable pro obchod v regionu EMEA. „Díky partnerství s Arrow budeme schopni dodávat inovativní řešení pro odhalování zranitelností našim společným zákazníkům v celém regionu EMEA, a tím jim umožníme účinněji měřit, spravovat a snižovat kybernetická rizika.“

O společnosti Tenable

Tenable®, Inc. je předním dodavatelem řešení pro odhalování kybernetických zranitelností. Pro monitorování a snižování digitálních rizik využívá produkty společnosti Tenable již přes 24000 organizací po celém světě. Na svůj produkt pro monitorování zranitelností Nessus® navázala společnost vytvořením Tenable.io®, první platformy na světě, která dokáže monitorovat a zabezpečit jakákoliv digitální aktiva na jakékoliv výpočetní platformě. Mezi zákazníky společnosti Tenable patří více než polovina podniků ze seznamu Fortune 500, přes 20 % podniků ze seznamu Global 2000 a různé velké vládní instituce. Více informací najdete na stránkách tenable.com.

O společnosti Arrow

Arrow Electronics (www.arrow.com) je celosvětovým dodavatelem produktů, služeb a řešení pro průmyslové a komerční uživatele elektronických komponent a podnikových IT řešení. Arrow působí jako distribuční partner pro více než 150 tisíc výrobců OEM, resellerů s přidanou hodnotou, smluvních výrobců a komerčních zákazníků, a to prostřednictvím celosvětové sítě. Společnost disponuje více než 300 prodejními místy a 45 centry pro distribuci s přidanou hodnotou, která obsluhují více než 80 zemí.