Další firmy upgradovaly ERP na nejnovější verzi SyteLine 9

Ostrava | 10. května 2018 – Vedle zcela nových projektů komplexních implementací informačního systému Infor SyteLine (CloudSuite Industrial) paralelně probíhají také upgrady ERP u stávajících zákazníků společnosti ITeuro na nejnovější SyteLine 9. Jedná se o špičkový ERP systém mezinárodní firmy Infor, který je vyvíjen speciálně pro výrobní podniky. ITeuro jako český Gold Channel Partner Inforu připravuje tuzemskou jazykovou a legislativní verzi řešení.

Během letošního jara na SyteLine verze 9 přešli VARIEL, výrobce technologických kontejnerů, a SANBORN, přední výrobce dílů pro zařízení v energetice, petrochemii a dopravě. V pondělí 30. dubna 2018 pak naběhl ostrý provoz ve společnosti ISAN Radiátory, která vyrábí topné systémy včetně designových těles. Do konce letošního roku je naplánována ještě trojice upgradů u dalších dlouholetých klientů ITeuro, kteří SyteLine využívají.

O společnosti ITeuro, a.s.

ITeuro je česká konzultační a softwarová společnost se sídlem v Ostravě. Na domácím a slovenském trhu implementuje světově využívaný informační systém Infor SyteLine (CloudSuite Industrial), zároveň připravuje jeho lokální jazykovou a legislativní verzi. Kromě toho ITeuro vytváří vlastní softwarová řešení pro výrobní podniky. Hlavním produktem je InduStream pro digitální sběr a distribuci dat ve výrobě a skladech, napojení na stroje, digitální podporu procesů (výroba, údržba, kvalita a další) a WMS. Společnost také poskytuje výrobním firmám související konzultační služby ke zvýšení efektivity a produktivity.