Aplikace Softphone usnadňuje využití BYOD

Společnost Panasonic uvedla na trh novou aplikaci Softphone, jejímž cílem je poskytnout zaměstnancům možnost používat své vlastní chytré telefony jako firemní a volně pracovat mimo kancelář.

Mobilní aplikace Softphone společnosti Panasonic je bezproblémová, jednoduchá a vysoce zabezpečená. Kombinuje audiovizuální komunikaci v mobilním zařízení, což umožňuje zaregistrovat chytré telefony zaměstnanců jako firemní linky. To znamená, že ať již zaměstnanci pracují v kanceláři či mimo ni, mohou vytáčet a přijímat audio a video hovory, aniž by museli používat své soukromé číslo.

Mobilní aplikace Softphone společnosti Panasonic podporuje protokol SIP-TLS (Transport Layer Security), potenciální rizika hackerských útoků jsou tedy naprosto minimální. Technologie také disponuje možností odmítnout připojení, pokud rozpozná pokus o připojení z jiné linky, než je Panasonic SIP.

Týmy mají díky tomuto řešení možnost používat chytré telefony, které již dobře znají, a produktivita se tak může zvýšit. Aplikace rovněž představuje nákladově efektivní způsob, jak pracovníky v terénu udržovat ve spojení s komunikačními systémy v kanceláři – ideální pro malé firmy a uživatele IP PBX.

Marketingový manažer v divizi Panasonic Communication Solutions Shinta Muya uvedl: „Tato aplikace představuje „bezserverové” řešení, existující komunikační infrastrukturu společnosti tedy není třeba měnit. Odpadá nutnost používat další technologii a nová aplikace Softphone se instaluje mimořádně snadno. Uživatelé si mohou aplikaci jednoduše zdarma stáhnout z App Store nebo Google Play.”

Nyní je aplikace dostupná ke stažení pro operační systém iOS. Pro stažení na Google Play prosím přejděte na:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.panasonic.MobileSoftphone&hl=en 

Další informace o divizi Panasonic Communication Solutions naleznete na stránkách: http://business.panasonic.cz/communication-solutions/

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. Cílem PSCEU je ulehčit práci profesionálům a pomáhat firmám zvyšovat jejich efektivitu a výkonnost. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. S přibližně 350 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.

O společnosti Panasonic

Panasonic Corporation je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů a řešení pro zákazníky v oblasti spotřební elektroniky, technologií pro domácnost, automobilového průmyslu a B2B. V roce 2018 společnost oslaví 100 let od svého založení, nyní provozuje 495 dceřiných společností a 91 přidružených společností po celém světě a generuje konsolidované čisté tržby ve výši 61,711 miliardy EUR za rok končící 31. března 2017. Se snahou vytvářet nové hodnoty prostřednictvím inovací napříč všemi divizemi, chce společnost vytvořit lepší život a lepší svět pro své zákazníky. Další informace o společnosti Panasonic najdete na adrese: http://www.panasonic.com/global