eXtra.cz chystá redesign a posiluje personálně, přichází Kateřina Kristelová a David Zápal

Praha, 14. května 2018 – Vydavatelství Extra Online Media chystá několik výrazných novinek. V následujících měsících na webu eXtra.cz proběhne redesign, který kromě jiného přinese i větší důraz na videoobsah. Proto od 1. května přichází do redakce eXtra.cz moderátorka Kateřina Kristelová, která v minulosti působila na Primě nebo v TV Barrandov. Další výraznou posilou v redakčním týmu eXtra.cz je novinář David Zápal.

„Web eXtra.cz patří s více než 2 miliony reálnými uživateli k lídrům ve svém segmentu. Oblíbenost u čtenářů je pro nás zároveň i závazkem web posouvat dále, proto chystáme redesign, který bude akcentovat všechny současné trendy a přinese opět něco nového, co jinde čtenáři nenajdou,“ říká ředitel vydavatelství Extra Online Media Tomáš Kačena.

Nové eXtra.cz se chce více zaměřovat i na původní videoobsah, v rámci kterého vznikne nová „Celebrity TV“. V ní se bude kromě jiných tváří v hlavní roli objevovat zkušená moderátorka Kateřina Kristelová.

„Nabídky stát se moderátorkou celebrity show na eXtra.cz si vážím, stejně jako toho být hlavní tváří celé video sekce. Nad nabídkou jsem se nijak dlouho nerozmýšlela. Portál eXtra.cz je jednoznačně jedním z nejčtenějších a nejsledovanějších webů, který předčí i řadu televizí. Přestože jsem měla v plánu dát si čas na cestování, rodinu a nepřijímat žádné pracovní výzvy, dostala jsem návrh, který odmítnout nešel. Těším se, že se tu konečně objeví internetový pořad o kauzách a známých osobnostech, který tady dosud nebyl a na českém trhu chybí. Garancí kvality je pro mě také Josef Štastna na pozici šéfredaktora,“ říká Kristelová.

Další výraznou tváří v redakčním týmu je novinář David Zápal, který předtím několik let působil v Super.cz.

„Je radost přijít do kolektivu, který práce baví a jemuž se daří stále růst a čtenářům přinášet to, co je skutečně zajímá. Těším se, jak se nám bude na této společné expedici dařit,“ uvedl David Zápal.

Portál eXtra.cz dosahuje návštěvnosti přes 2 miliony RU (v dubnu 2 123 000 reálných uživatelů). Vydavatelství Extra Online Media kromě eXtra.cz provozuje i weby G.cz (867 000 RU), OneTV.cz (530 000 RU) ExtraStory.cz (845 583 RU), Lifee.cz (949 000 RU).