Canon spustil Letní cashback. Zákazníci po nákupu dostanou zpět až 7 500 Kč

PRAHA, 15. května 2018 – Canon pro své zákazníky v České republice a na Slovensku dnes spouští promoakci na vybrané fotoaparáty, objektivy, blesk a videokameru. Akce potrvá do 31. července 2018.

Letní cashback: zvýhodnění až 11 různých fotoaparátů

Vyrazit za letními zážitky s novou technikou Canon, a ještě při nákupu ušetřit i několik tisíc korun? Přesně to nabízí Letní cashback. Ušetří zákazníci, kteří plánují koupit novou zrcadlovku, stále oblíbenější bezzrcadlovku nebo praktický kompakt. Cashback myslí i na ty, kteří chtějí natáčet videa nebo rozšířit možnosti svých fotoaparátů pořízením nových výměnných objektivů.

Pro získání slevy musí zákazníci po zakoupení kteréhokoliv z třiadvaceti vybraných produktů vyplnit registrační formulář na stránkách www.canon.cz/letnicashback2018, na Slovensku pak na stránkách www.canon.sk/letnycashback2018. Poslední žádost o vrácení peněz lze podat nejpozději 31. 8. 2018. Po obdržení a ověření žádosti budou zákazníkům zaslány peníze zpět na účet do 28 dní.

Jedním z cenově zvýhodněných fotoaparátů v rámci Letního cashbacku je i průlomový PowerShot G1 X Mark III. Při jeho zakoupení v rámci akce zákazník dostane zpět 1250 korun. PowerShot G1 X Mark III je přístroj pro ty, kteří hledají kvalitu digitální zrcadlovky v kompaktním těle vážícím jen 399 gramů. Kromě skvělých snímků zvládne i natáčení filmů ve formátu MP4 s Full HD. Boduje ale i širokou konektivitou včetně Wi-Fi nebo dynamické komunikace na krátkou vzdálenost NFC. Připojení ke kompatibilním chytrým zařízením díky tomu probíhá jediným pohybem.

Dalším z řady zvýhodněných fotoaparátů je i bezzrcadlovka Canon EOS M50, která se pyšní snímačem velikosti digitální zrcadlovky a neuvěřitelným výpočetním výkonem. Díky tomu můžete pořizovat úchvatné fotografie a natáčet videa v kvalitě 4K, a to i za špatného světla. Život svých majitelů dělá snazší i díky otočnému dotykovému displeji, technologii pro zaostřování a přetažení dotykem nebo velkému elektronickému hledáčku. I při koupi tohoto přístroje nový majitel dostane zpět 1250 korun.

Dále běží akce EOS Promo a Virtual Kit Promo

Kromě Letního cashbacku Canon nabízí také možnost získat za nákup vybraného fotoaparátu nebo kamery Canon EOS v rámci akce EOS Promo profesionální příslušenství zdarma. Detailní info o akci lze najít na webu www.canon.cz/eospromo (pro Česko) a www.canon.sk/eospromo (pro Slovensko). I tato akce trvá do 31. července 2018. Odměnu za nákup dostanou i ti, kteří využijí akci Virtual Kit Promo. Stačí si pořídit kterýkoli z vybraných fotoaparátů řady EOS nebo některou z kamer řady Cinema EOS a doplnit je objektivem, u něhož nezanedbatelnou část ceny získá zákazník zpět. Tato akce není časově omezena. Jakých produktů Canon se akce týká, je možné najít na stránkách www.canon.cz/lens-promo (pro Česko) a www.canon.sk/lens-promo (pro Slovensko).

– KONEC –

O společnosti Canon Europe

Canon Europe je zastoupení japonské společnosti Canon Inc., globálního poskytovatele technologií a služeb z oblasti zpracování obrazu a jedné z nejznámějších a nejoblíbenějších značek na světě. Canon Europe působí ve 120 zemích v Evropě, na Středním východě a v Africe a zaměstnává zde 19 tisíc lidí. Na celkových celosvětových příjmech společnosti Canon se Canon Europe podílí přibližně jednou třetinou.

Společnost Canon Inc. byla založena v roce 1937 a lídrem ve zpracování obrazu je po celých 80 let. Jejím cílem je podněcovat k neustálému překonávání možností využití obrazu a prostřednictvím technologických inovací v široké škále oblastí – od fotoaparátů přes komerční tiskárny a firemní konzultační služby až po zdravotnická zařízení – obohacuje Canon životy běžných lidí i firem.

Pozitivní vliv společnosti Canon na oblast technologií a služeb z oblasti zpracování obrazu neustále roste. Svědčí o tom i sociální a environmentální přínosy, za kterými stojí jak zaměstnanci, tak i produkty značky Canon, a představují důkaz úspěšnosti podnikové filosofie Kyosei – „společně žít a pracovat pro obecné blaho”.

Další informace o společnosti Canon Europe a Canon CZ jsou k dispozici na www.canon-europe.com a www.canon.cz.