Do Prahy se v květnu sjedou hvězdy světového marketingu – buďte u toho!

Praha se brzy stane nejdůležitějším místem pro digitální marketéry z celého světa a my u toho nebudeme chybět. Pokud se i vy zajímáte o vše kolem sociálních sítích, tak si na 16. až 18. května nic neplánujte. V tu dobu do Prahy totiž dorazí významní představitelé světových médií (CNN, National Geographic, Buzzfeed) a zástupci marketingu prestižních firem (Renault, Converse, Canon). Na 4. ročníku úspěšné konference Engage Prague budou mluvit o tom, jak jsou v dnešní on-line době důležité konverzace, a poradí, jak je vést.
Do Prahy přijede kromě řečníků z velkých světových značek také spousta zástupců světových médií a několik známých blogerů. Česko navštíví například šéfka social media televizního kanálu CNN Ashley Codianni, Mia Vallo, analytička z National Geographic nebo například internetový mág Julius Dein.

Kromě nabitého programu hlavní konference nabídne Engage Prague také 24 praktických workshopů, které se staly velmi populární. Během nich mají účastníci možnost nejenom vidět konkrétní případové studie, ale na vlastní kůži si i vyzkoušet, jak by si s tím poradili oni sami. Tyto workshopy povedou marketéři ze značek jako je Converse, WWE, Marie Curie, Canon, Tinkle a mnohé jiné.

Pokud máte zájem o vstupenky, tak jsou v prodeji na zde a po zadání kódu vrfest se vám cena sníží o 20%.

Těšíme se na viděnou na #EngagePrague!