Soundbary Trust se subwooferem pro počítače, herní konzole a televize

Dordrecht/Praha, 15. 5. 2018 – Společnost Trust, výrobce širokého spektra příslušenství pro digitální zařízení, uvádí na trh dvojici reproduktorů typu soundbar se subwooferem Trust Tytan a Trust Unca.

Trust GXT 668 Tytan

Set se skládá z horizontálně položeného dlouhého zvukového panelu, který v sobě ukrývá 4 reproduktory, a dřevěného subwooferu s pulsujícím LED podsvícením. Ovládání je umístěno na střed panelu, přičemž je k dispozici také jeho dálková varianta. Kromě klasického multimediálního nastavení má uživatel možnost zvýšit/snížit výkon subwooferu, vypnout LED podsvícení, zvolit ze čtyř přednastavených režimů ekvalizéru či ztlumit reproduktor. Systém disponuje celkovým výkonem 120 W a lze jej připojit pomocí standardního 3,5mm jack konektoru a optického kabelu (SPDIF), které jsou součástí balení.

Trust GXT 668 Tytan je k dispozici za doporučenou koncovou cenu 3599 Kč s DPH v České republice a 139,99 euro s DPH na Slovensku.

Trust GXT 664 Unca

Konzervativněji vypadající 2.1 set nabízí dva reproduktory integrované do horizontálního zvukového panelu vyvedeného v moderních oblých liniích a dřevěný subwoofer s celkovým výkonem 32 W. Tlačítka pro ovládání hlasitosti a výkonu subwooferu jsou umístěny na pravém boku zvukového panelu. Konektivitu zajišťuje 3,5mm jack.

Trust GXT 664 Unca je k dispozici za doporučenou koncovou cenu 1599 Kč s DPH v České republice a 59,99 euro s DPH na Slovensku.

Pro více informací navštivte www.Trust.com

O značce Trust

Trust je značka zaměřená na výrobu praktických digitálních doplňků pro stolní počítače, notebooky, tablety a smartphony. V rámci širokého portfolia jsou produkty vyvíjeny s důrazem na jednoduchost použití, praktický design a ideální poměr příznivé ceny a výkonu.