Značka IT příslušenství YENKEE přichází s tripodem – univerzálním flexibilním stativem

Praha, 15. května – Na ploty, nerovné povrchy, kola nebo sáně. Tzv. tripod se udrží všeho, na co si vzpomenete. Rovnováhu zajišťují pryžové nohy s extrémní přilnavostí. Ty zajišťují stabilitu na jakémkoliv nerovném povrchu. ¼“ závit je vhodný pro všechny druhy fotoaparátů. Sada stativu je doplněna o držák na telefon nebo akční kameru.

Univerzální flexibilní stativ 2

Extrémní zážitky i nezapomenutelné situace. Tripod přijde vhod profesionálním sportovcům, zkušeným blogerům i běžným uživatelům. „Tripod s flexibilními nohami doplňuje již široké portfolio stativů na elektronické přístroje. Oproti selfie tyčím nebo držákům na kola či ruce je absolutně univerzální. Jedná se o moderní záležitost v přívětivém designu, která se udrží opravdu kdekoliv,“ popisuje Goran Setler, zástupce značky YENKEE.

Časosběrná videa i moderní záběry

Tripod se hodí především při dlouhých expozicích. Focení přírody, noční krajiny nebo vytváření časosběrných videí nebylo nikdy snazší. Otočná kulová hlava umožňuje provádět 360֯ záběry.

„Použité materiály a kvalitní zpracování zajišťují stabilní pozici při pořizování záběrů. Zároveň chrání přístroj před poškozením. Dbali jsme také na co nejmenší rozměry. Díky tomu je tripod maximálně skladný a ideální na cesty i na výpravy za sportovními zážitky. Příjemný design dodává stativu moderní vzhled,“ doplňuje Goran Setler.