Samsung představuje novou edici Sunrise Gold telefonu Galaxy S9+

Rodina telefonů Galaxy dostává kabát z nové životem pulzující barvy a nabízí spotřebitelům ještě více možností personalizace

Praha, 17. května 2018 – Společnost Samsung Electronics představila nové barevné edice chytrých telefonů Galaxy S9 a S9+: Sunrise Gold a Burgundy Red. Telefony Samsung Galaxy S9 a S9+, které byly na trh uvedeny v únoru 2018, jsou k dostání také v barevných variantách Midnight Black, Coral Blue a Lilac Purple. V České republice bude nová barva Sunrise Gold k dispozici pouze u modelu Galaxy S9+ v 256 GB verzi, a to od poloviny června za doporučenou maloobchodní cenu 26 999 Kč, varianta Burgundy Red na evropském trhu dostupná nebude.

„Lidé chtějí vyjádřit svůj styl a osobnost prostřednictvím technologií a významnou součástí této personalizace je barevné provedení,“ prohlásila marketingová ředitelka a výkonná viceprezidentka společnosti Samsung Electronics Younghee Lee. „Nová edice rozšiřuje nabídku barevných variant telefonu Galaxy S9+ o živý styl, který má moderní i klasický vzhled.“

Telefon Galaxy S9+ v edici Sunrise Gold je prvním zařízením společnosti Samsung se saténově lesklým povrchem, který chytrým telefonům dodává nevtíravou záři a třpyt. Nová barva Sunrise Gold vyvolává zároveň dojem živosti i klidu. Tato důmyslná povrchová úprava byla vyvinuta, aby uživatele mobilních zařízení upoutala stylovým nádechem vysoké módy a městského interiérového designu.

Telefony Samsung Galaxy S9 a S9+ mění způsob, jakým komunikujeme, sdílíme zážitky a prožíváme svět.

  • Nová koncepce fotoaparátu: Fotoaparáty v telefonech Galaxy S9 a S9+ jsou vybaveny superrychlých duálním obrazovým snímačem s vyhrazeným procesorem a pamětí pro zpracování obrazu, který dokáže pořídit úchvatné snímky ve vysoké fotografické kvalitě a nabízí funkce, jako je snímání superzpomalených záběrů, fotografování při nedostatečném osvětlení, objektiv s dvojí světelností, animované emoji s prvky rozšířené reality či integrace virtuálního asistenta Bixby.
  • Podmanivé možnosti zábavy: Telefony nabízejí špičkovou kvalitu zvuku, o kterou se postarají stereo reproduktory značky AKG s podporou technologie Dolby Atmos vytvářející iluzi prostorového zvuku.
  • Galaxy Foundation: Funkce, které si uživatelé zamilovali, jsou u telefonů Galaxy S9 a S9+ součástí standardní výbavy a patří mezi ně: snímání oční duhovky a otisků prstů, rozpoznávání tváře zdokonalené technologií učení s pomocí neuronových sítí a nově také technologií Intelligent Scan, odolnost proti vlhkosti a prachu třídy IP68 a podpora rychlého bezdrátového nabíjení.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.