Společnost Arrow jmenovala Alexise Brabanta viceprezidentem divize Enterprise Computing Solutions pro obchod v regionu EMEA

Ostrava, květen 2018 – Společnost Arrow Electronics oznámila, že byl do funkce viceprezidenta pro obchod v divizi Arrow ECS v regionu EMEA jmenován Alexis Brabant.

Alexis Brabant má téměř dvacet let zkušeností z působení v oblasti IT distribuce. Novou úlohu u poskytovatele technologií přebírá v době, kdy podniky celosvětově procházejí procesem digitální transformace, zavádějí nová řešení a podnikají technologické projekty, které jim umožní rozvíjet a posilovat své podnikání.

Alexis Brabant se do společnosti Arrow dostal na základě akvizice podniku, jehož byl zakladatelem (Mambo Technology), společností Altimate v roce 2009, která byla následně v roce 2012 koupena společností Arrow.

Dobré výsledky ve všech pozicích, které Alexis Brabant v rámci Arrow zastával, vedly k dlouholeté vynikající kariéře. Působil například jako regionální ředitel pro pyrenejský region a ředitel Arrow Španělsko, viceprezident pro jižní část regionu EMEA (Francie, Španělsko, Portugalsko, Itálie a Izrael) a později jako viceprezident Arrow pro jižní Evropu, severské a východoevropské země.

„Své jmenování chápu jako výraz velké důvěry ze strany společnosti a jsem za něj nesmírně vděčný. Vstupuji do této funkce s velkým nasazením a nadšením,“ řekl Alexis Brabant.

O společnosti Arrow

Arrow Electronics (www.arrow.com) je celosvětovým dodavatelem produktů, služeb a řešení pro průmyslové a komerční uživatele elektronických komponent a podnikových IT řešení. Arrow působí jako distribuční partner pro více než 150 tisíc výrobců OEM, resellerů s přidanou hodnotou, smluvních výrobců a komerčních zákazníků, a to prostřednictvím celosvětové sítě. Společnost disponuje více než 300 prodejními místy a 45 centry pro distribuci s přidanou hodnotou, která obsluhují více než 80 zemí.