Televize Prima: Historický okamžik – zpravodajský speciál ke královské svatbě sledovalo přes 150 tisíc diváků

Zpravodajský speciál televize Prima u příležitosti královské svatby prince Harryho a herečky Meghan Markle vysílaný online sledovalo přes 150 tisíc diváků. Přímý přenos ze zpravodajského studia nabídla Prima na svých webech, Facebooku Zpravodajství FTV Prima https://www.facebook.com/ftvprimazpravodajstvi, dále na Facebookových profilech Top Star a Prima COOL a také zcela mimořádně prostřednictvím aplikace HbbTV. Unikátní kombinace kanálů tak zajistila, že jde o jeden z nejsledovanějších livestreamů.

Zpravodajský blok moderovali reportéři Matěj Misař a Josef Mádle společně s jejich kolegy: redaktorkou Karolínou Hošek a redaktorem zahraničí Josefem Klugem. V rámci speciálu přišla do studia řada hostů z řad odborníků na zahraniční diplomacii, protokol, módu a královskou rodinu, vedle reportáží vše doplnily živé vstupy z pražské restaurace, kde se svatba oslavovala a také štábu přímo z anglického Windsoru.

Informační speciál v tomto formátu vysílaného na internetu v rozsahu pěti hodin připravila Prima jako jediná komerční televizní stanice v zemi.

Tento formát speciálu v podobě živých vstupů, hostů ve studiu a spojení přímo z místa nabídla svým divákům prostřednictvím internetu televize Prima vůbec poprvé a bude jej zařazovat také při dalších významných událostech.

Celý záznam je k dispozici zde: https://prima.iprima.cz/zpravodajstvi/kralovska-svatba-zive-sledujte-aktualni-deni-nejzajimavejsi-o-svatbe-desetileti