Kamera Arlo Baby je nově součástí chytré domácnosti od Applu

Praha, 23. května 2018 — Unikátní chytrá monitorovací kamera pro děti Arlo Baby společnosti NETGEAR, globálního dodavatele inovativních síťových produktů pro koncové uživatele, firmy a poskytovatele služeb, je nově kompatibilní s platformou Apple HomeKit. Rodiče využívající iOS zařízení mohou odteď ovládat většinu inovativních funkcí této kamery skrze aplikaci Apple Home.

Apple HomeKit je oblíbená platforma, která umožňuje majitelům iOS zařízení snadno spravovat a ovládat jednotlivá vybavení jejich chytré domácnosti, jako jsou zámky, osvětlení, topení, kamery či nejrůznější čidla, prostřednictvím jejich iPhonu či iPadu. První z produktů společnosti NETGEAR, které tuto platformu podporují, je bezdrátová monitorovací kamera Arlo Baby, jež pomáhá rodičům udržovat jejich potomky v bezpečí.

První chytrá monitorovací kamera pro děti

Arlo Baby je originální bezdrátová monitorovací kamera, která zajišťuje detailní monitoring nejmenších členů rodiny. Díky HD obrazu (1080p), pokročilému režimu nočního vidění, systému obousměrného audia, pohybových a zvukových senzorů zasílajících okamžité notifikace či senzorů sledujících teplotu, vlhkost či ovzduší v pokoji, mají uživatelé kamery dokonalý přehled o tom, co se s jejich potomky právě děje. Součástí kamery je také hudební přehrávač či noční lampička.

Funkce kamery podporované aplikací Apple Home:

  • Sledování živě streamovaných videí.
  • Obousměrný audio systém umožňující zřetelně slyšet hlasy a zvuky v místnosti, kde se kamera nachází, a zároveň s dotyčnými osobami komunikovat.
  • Souhrn screenshotů pořízených kamerou v době její poslední aktivity.
  • Zahájení živého streamování kamery skrze hlasové povely.
  • Vzdálený přístup k audio/video souborům a obousměrné komunikaci prostřednictvím iPadu či Apple TV (4. generace).

Aplikace Apple Home je součástí všech nejnovějších iPhone a iPad zařízení. Majitelé starších iOS zařízení si tuto aplikaci mohou bezplatně stáhnout z Apple App Store.

Cena a dostupnost

Bezdrátová monitorovací kamera Arlo Baby je v prodeji v síti všech obchodních partnerů společnosti NETGEAR za doporučenou koncovou cenu 8 110 Kč s DPH.

O společnosti NETGEAR

Společnost NETGEAR (NASDAQGM: NTGR) navrhuje inovativní, značková technologická řešení, která svým vysokým výkonem, spolehlivostí a snadnou použitelností odpovídají na specifické síťové, úložné a bezpečnostní potřeby malých či středně velkých firem a domácích uživatelů. Nabízí ucelené portfolio síťových produktů, které umožňují uživatelům propojit jejich multimediální zařízení a internet – sdílet připojení k internetu, periferní zařízení, soubory, digitální multimediální obsah a aplikace mezi více počítači a dalšími elektronickými přístroji s přístupem k internetu. Pro podniky poskytuje společnost NETGEAR síťové prvky, úložiště a bezpečnostní řešení bez dodatečných vysokých nákladů a složitosti, které jsou jinak typické pro rozsáhlé IT infrastruktury. NETGEAR zároveň podporuje poskytovatele špičkových služeb v jejich oblasti podnikání. Produkty NETGEAR jsou postaveny na osvědčených technologiích z oblasti bezdrátového připojení, ethernetových a powerline sítí, přičemž je u nich kladen důraz na spolehlivost, snadné použití, pokročilé funkce, stylový design a technologické inovace. Na všechny produkty ProSafe poskytuje NETGEAR doživotní záruku. Řešení NETGEAR se prodávají na více než 45 000 obchodních místech po celém světě a prostřednictvím více než 39 000 prodejců s přidanou hodnotou. Společnost sídlí v San Jose v Kalifornii a má pobočky v 25 zemích. NETGEAR je partner programu ENERGY STAR®. Další informace jsou k dispozici na webových stránkách www.netgearcz.cz. Sledujte společnost NETGEAR na twitter.com/NETGEAR, www.linkedin.com/company/netgear a www.facebook.com/NETGEARCZASK.