Logitech představuje aktualizaci softwaru pro Spotlight a nový prezentér R500 Laser Remote

Vylepšete svoje prezentační dovednosti s aktualizovaným softwarem pro špičkový prezentační ovladač Spotlight nebo s novým ovladačem R500 s laserovým ukazovátkem

Praha — 23. května 2018 — Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes představila novinky ve svém portfoliu prezentačních zařízení. Jde o aktualizaci softwaru pro prezentační ovladač Logitech® Spotlight™ a nový prezentační ovladač s laserovým ukázovátkem Logitech® R500, jednoduché, spolehlivé a bezproblémové dálkové ovládání pro vylepšení prezentací kdekoliv a kdykoliv. Prezentér Spotlight, který při svém uvedení na trh v minulém roce nastavil nový standard ovládání prezentací, umožňuje snadno zvýraznit a zvětšit vybraný obsah na obrazovce, abyste mohli lépe upoutat pozornost posluchačů. Aktualizací softwaru pro Spotlight a uvedením prezentéru s laserovým ukazovátkem R500 pokračuje Logitech ve svém úsilí pomáhat lidem, aby se díky nástrojům, se kterými budou vypadat před svým publikem ještě profesionálněji, stali lepšími a sebejistějšími řečníky.

Tweetněte nyní: Vylepšete svoje #prezentace! Představujeme updaty pro @LogiSpotlight a nový laserový prezentér @Logitech R500, abychom vám pomohli lépe zvládat vaše prezentace. Více na: https://blog.logitech.com/2018/0326/r500/

„Pokračujeme v inovacích ovladače Spotlight i celé kategorie prezentačních zařízení, abychom každému přednášejícímu umožnili zvýšit účinnost jeho prezentací,“ uvedl Anatoliy Polyanker, globální ředitel pro portfolio a značku Logitech. „Náš prezentér Spotlight je výkonným nástrojem podporujícím sebevědomé a bezstarostné prezentování, a nejnovější aktualizace softwaru mu přidává důležité personalizační funkce, které si vyžádala naše komunita.“

Špičkový prezentační dálkový ovladač Spotlight je unikátní v tom, že se dá použít jako univerzální digitální ukazovátko na TV/LED obrazovkách, při on-line webových konferencích, v systémech s několika obrazovkami, a také na klasických promítacích plátnech. Spolupracuje s aplikací Logitech Presentation, jejíž nejnovější verze obohacuje prezentační funkce o tyto možnosti.

  • Zmrazení zvýrazněné části: Zatímco přednášíte, přesuňte zvýrazněnou část na obrazovce jednoduše na požadované místo a nechejte ji tam.
  • Flexibilnější nastavení časovače: Nastavte časovač podle potřeb prezentace. Nechejte si posílat vibrační upozornění v krátkých časových intervalech nebo, například pokud máte přednášku, můžete nastavit vibrační upozornění na určitý čas.

Nový prezentér s laserovým ukazovátkem Logitech R500 je ideální pro prezentace fyzického typu s promítacím plátnem, flipcharty nebo 3D modely. Umožňuje bezproblémové ovládání prezentací na vzdálenost až 20 metrů, je vhodný pro malé i velké konferenční místnosti a obsahuje snadno použitelné červené laserové ukazovátko. R500 se připojuje k počítači pomocí USB přijímače nebo technologie Bluetooth® Low Energy (BLE) a je kompatibilní se systémy Windows, Mac OS, iOS a Android. Díky svému tvaru se pohodlně vejde do dlaně každé ruky a má měkký pryžový povrch a texturovaná tlačítka, což umožňuje jeho pohodlné a bezpečné uchopení a ovládání.

Cena a dostupnost

Update aplikace Logitech Presentation pro Spotlight je ode dneška bezplatně ke stažení z tohoto odkazu.

Prezentér R500 by měl být dostupný v červnu 2018 na Logitech.com a v České republice u vybraných prodejců za doporučenou maloobchodní cenu 1 190 Kč. Pro získání dalších informací o všech našich prezentačních zařízeních navštivte Logitech.com, náš blog anebo se k nám připojte na Facebooku, Instagramu nebo Twitteru.

O společnosti Logitech

Logitech navrhuje a vytváří produkty, jež zaujímají místo v každodenní interakci lidí s digitálními technologiemi. Více než před 35 lety začala společnost Logitech propojovat lidi pomocí počítačů a nyní její produkty spojují lidi také prostřednictvím hudby, počítačových her a videa. Mezi značky společnosti Logitech patří Logitech, Ultimate Ears, Jaybird, Logitech G a Astro Gaming. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.