Společnost Synology oznamuje oficiální vydání systému DiskStation Manager 6.2

Synology® Inc. dnes oznámila oficiální vydání systému DiskStation Manager (DSM) 6.2, přinášejícího stabilnější, efektivnější a bezpečnější prostředí pro zařízení NAS. Nová rozšířená jednotka LUN a nástroje iSCSI Manager a Správce úložiště nabízejí profesionálním uživatelům stabilní a výkonné řešení pro ochranu dat. Posouvají efektivitu správy a stabilitu na zcela novou úroveň.

„Před osmi měsíci jsme spustili program DSM 6.2 Beta, v rámci kterého si verzi Beta stáhlo přes 71 000 uživatelů, a my jsme od nich získali cennou zpětnou vazbu. Ve verzi DSM 6.2 se zaměřujeme na stabilitu a výkon nových funkcí,” řekl Derren Lu, výkonný ředitel společnosti Synology Inc. „Mezitím jsme strávili desítky tisíc hodin testováním na stovkách zařízení, aby byl systém DSM ještě stabilnější a při správě IT nabízel vyšší flexibilitu v každém ohledu. Zařízení Synology NAS neslouží pouze jako úložiště připojená k síti, ale nabízejí rovněž výkonné a rozmanité aplikační služby pro firmy.”

Mezi klíčové nové funkce systému DSM 6.2 patří:

Vzrušující technologie úložiště zvyšující efektivitu

  • Správce úložiště
  • Správce iSCSI

Maximalizace dostupnosti služeb pomocí spolehlivých plánů přepnutí služeb při selhání

  • Synology High Availability 2.0

Kompletní ochrana zabezpečení při přihlášení i při připojení

  • Security Advisor
  • Úroveň profilu TLS/SSL

Zcela nové Centrum balíčků umožňuje lepší hledání

  • Centrum balíčků

Dostupnost

Systém Synology DSM 6.2 je nyní dostupný pro uživatele zařízení DiskStation, RackStation nebo FlashStation. Další informace o kompatibilitě a instalaci se nacházejí na stránce https://www.synology.com/dsm/6.2.

Tiskovou zprávu naleznete zde.