Nejvyšší řada LCD televizorů Philips zaujme NanoLED technologií i viditelným zvukem

Série 8000 nabídne uživatelům vynikající pozorovací vlastnosti z větších úhlů

Vybrané modely disponují integrovaným soundbarem s výkonem 45 W

Praha, 24. května 2018 – Společnost TP Vision, výrobce televizorů Philips, oznámila příchod letošních televizorů série 8000 na český a slovenský trh. Jedná se o nejvyšší řadu LCD televizorů Philips pro tento rok. Všechny tyto televizory jsou vybaveny NanoLED technologií, což je speciální 1nanometr tlustá vrstva nanočástic, které absorbují přebytečné světelné vlny a zajišťují tak čistší barvy, především při sledování z velkých úhlů a při ne úplně ideálním okolním osvětlení. Řada 8503 je navíc vybavena konceptem „viditelného zvuku“. Jedná se o přední speaker připevněný na spodní straně televize. Jeho 45W výkon zajišťuje působivé vysoké a střední tóny, zatímco technologie Triple Ring na zadní straně televizoru obstarává hutné basy.

Televizory 8503 se zabudovaným soundbarem

Modely s tímto označením nabízejí to nejlepší, co si lze z LCD televizorů Philips pro rok 2018 vybrat. Zmíněnou NanoLED technologii doplňuje špičkový obrazový procesor P5 z dílny Philips TV, který analyzuje a upravuje pět hlavních oblastí kvality obrazu: ostrost, barvu, kontrast, pohyb a vylepšení obrazu. P5 v sobě spojuje sílu pěti procesorů v jednom, což zaručuje rychlejší zpracování a vylepšení velkého množství obrazových dat. To by měli ocenit zejména fanoušci streamovaného obsahu.

Televizory dosahují úrovně HDR Premium a umožňují zobrazovat v jedné scéně zářivý jas a zároveň temně tmavé oblasti s detailním rozlišením. Široký barevný gamut dále dodává barvám více živosti.

Série 8503 se pyšní spodní zvukovou lištou, tzv. konceptem „viditelného zvuku“. Jedná se o dopředu směřující integrovaný soundbar s výkonem 45 W. O dunivě hluboké tóny se na zadní straně televizoru stará subwoofer s technologií Triple Ring, která umožňuje větší rozsah pohybu membrány při zachování tenkého profilu televize.

Modely jsou k dostání v úhlopříčkách 49, 55 a 65 palců od 29 999 Kč.

Fotografie: https://www.flickr.com/photos/pramconsulting/42279773341/sizes/l

https://www.flickr.com/photos/pramconsulting/40472818490/sizes/l

https://www.flickr.com/photos/pramconsulting/41377752615/sizes/l

Modely 8303 jako ozdoba obývacího pokoje

Modely série 8303 mají stejnou výbavu jako zmíněné televizory 8503, ovšem bez integrovaného soundbaru. Televizory mají minimalistický rámeček a středový stojan s povrchem z leštěného hliníku. Díky prvotřídnímu evropskému designu se stanou ozdobou každého obývacího pokoje. K dostání jsou v úhlopříčkách 55, 65 a 75 palců od 34 999 Kč. V této série tedy naleznete jeden ze dvou letošních obřích 75palcových televizorů Philips pro rok 2018.

Fotografie: https://www.flickr.com/photos/pramconsulting/27409206257/sizes/l  https://www.flickr.com/photos/pramconsulting/41377785285/sizes/l

Série 8503 a 8303 jsou vybavené operačním systémem Android TV, rozlišením 4K a oblíbeným třístranným Ambilightem.

Všechny zmíněné televizory podporují nově plánovaný standard pozemního vysílání DVB-T2 H.265.

O společnosti TP Vision

Společnost TP Vision je jedním z hlavních hráčů v oblasti vizuální zábavy. TP Vision se zaměřuje na vývoj, výrobu a marketing televizorů značky Philips v Evropě, Rusku, Středním východě, Brazílii, Argentině, Urugayi, Paraguayi a vybraných zemních Asie a Tichomoří. V TP Vision se spojuje dokonalý design a zkušenosti v oblasti inovací Philips TV s precizní výrobou, flexibilitou a rychlostí TPV Technology. Díky tomuto spojení společnost přináší na trh vysoce kvalitní televizní přístroje: chytré a snadno ovladatelné, s důrazem na sofistikovanost a styl. Společnost při vývoji svých přístrojů myslí na to, aby uživatelům přinášela jen výjimečné televizní zážitky. S televizory Philips se TP Vision stala světovou jedničkou v oblasti prodeje hotelových televizí. TP Vision je exkluzivním držitelem licence značky Philips TV ve všech zmíněných zemích. TP Vision zaměstnává kolem 2 000 lidí v různých lokalitách po celém světě a je ze 100 % vlastněná TPV, světovým lídrem ve výrobě monitorů a LCD televizorů. Prodává a promuje televizory značky Philips v Číně. Společnost TPV dlouhodobě posiluje svou pozici na světovém trhu díky využití dlouholetých zkušeností s vývojem, produkcí, logistickou efektivitou a kvalitou.

Sledujte nás také na sociálních sítích:
Facebook: https://www.facebook.com/PhilipsTVCzech
Twitter: https://twitter.com/tpvision
YouTube: https://www.youtube.com/TPVisionCorporate  

Instagram: https://instagram.com/philipstvs