Cartoon Network uvádí Unikitty!

Praha, 21. 5. 2018 – Televizní kanál Cartoon Network uvede v na konci květnu nový seriál z produkce Warner Bros. Animation Unikitty! První epizoda s oblíbenou postavičkou z úspěšného filmu LEGO Příběh premiéroval 21. 5. 2018 na Cartoon Network a nabídne kromě kopy třpytek i dobrodružství, akci a humor.

Princezna Unikitty z království Unikingdom je vytížena svými vladařskými povinnostmi. Nejdůležitější jsou pro ni štěstí a spokojenost všech a eliminace veškeré negativity. Když se vše daří, září štěstím, energií a kreativitou, ale běda tomu, kdo se pokusí zkřížit cestu jejím pozitivním vlnám. Zejména pokud jde o jejího mladšího bráchu a nejlepšího kamaráda v jednom, prince Puppycorna. To pak jdou veškeré třpytky stranou. Partu doplňuje Dr. Foxová, místní vědkyně a konstruktérka, a osobní ochranka Unikitty, Krokořáb. Všichni dohromady se snaží, aby byl každý den ten nejšťastnější, což jim čas od času kazí Protiva z Protivova a jeho kumpán Brock.

Tvůrci:

Role výkonných producentů se seriálu chopili Dan Lin (The LEGO® Batman Movie, The LEGO® Movie), Phil Lord (The LEGO® Batman Movie, The LEGO® Movie), Christopher Miller (The LEGO® Batman Movie, The LEGO® Movie), Roy Lee (The LEGO® Batman Movie, The LEGO® Movie), Jill Wilfert (The LEGO® Batman Movie, The LEGO® Movie), Sam Register (Teen Titans Go!), Aaron Horvath (Teen Titans Go!) a Edward Skudder (Pickle & Peanut) s Lynn Wang (Star vs. Forces of Evil) jako producenti.

České znění:

Unikitty: Andrea Elsnerová

PuppyCorn: Martina Kechnerová

Dr. Foxová: Nikola Votočková

Krokořáb: Michal Holán

Protiva: Petr Gelnar

Brock: Radek Hoppe

Richard: Oldřich Hajlich

O Cartoon Network

Cartoon Network, spadající pod společnost Turner, se zaměřuje prostřednictvím svých zábavných
a dobrodružných seriálů především na chlapce, ale zároveň oslovuje i dívky. Program a jednotlivé seriály prezentují témata zábavy a humoru, přátelství, představivosti či akce a dobrodružství. Cartoon Network cílí na hochy a dívky ve věku 6 až 12 let, u nichž se snaží podpořit jejich vlastní osobnost prostřednictvím bohatého zábavního a globálně úspěšného televizního obsahu. Programová skladba zahrnuje oblíbené komediální animované seriály jako Gumballův úžasný svět, Čas na dobrodružství, Normálka, Clarence, Steven Universe a Uncle Grandpa či akčně dobrodružné seriály jako Raketové holky, Ben 10 a Teen Titans Go!Cartoon Network nabízí, od svého uvedení coby celoevropského televizního kanálu v roce 1993, lokalizovaný obsah napříč Evropou, Blízkým východem a Afrikou, kde je dostupný v 19 jazycích a ve více než 142 milionech domácností v 70 zemích. Cartoon Network příznivcům přináší obsah také prostřednictvím cenami ověnčené internetové stránky přístupné i z mobilních zařízení, řady her, videí, licencovaných hraček a dalšího zboží. Cartoon Network je značkou vlastněnou společností Turner, spadající pod Time Warner.

Více informací: www.cartoonnetwork.cz nebo https://www.facebook.com/CartoonNetworkCesko/.

O Warner Bros. Animation (WBA)

Warner Bros. Animation (WBA) je jeden z vedoucích tvůrců animovaného obsahu v zábavním průmyslu vytvářející projekty pro domácí i mezinárodní publikum. Mezi seriály WBA patří Justice League Action, Teen Titans Go! nebo DC Super Hero Girls a Unikitty vytvořené pro Cartoon Network, dále Be Cool Scooby-Doo!, Bunnicula, Dorotka a Čaroděj v zemi Oz, Show Tom a Jerry, New Looney Tunes či Wacky Racers pro Boomerang, Mike Tyson Mysteries for Adult Swim a Green Eggs and Ham pro Netflix, Harley Quinn and Young Justice:Outsiders pro digitální službu DC.

Mimo to WBA produkuje úspěšné animované filmy pro DVD, Blu-ray® a digitální média. Jedno z nejoceňovanějších studií v historii získalo šest Cen Akademie, 35 Emmy, George Foster Peabody Award a 20 Annie Awards (oceňující výjimečnost v animaci).