Na pozici regionálního finančního ředitele společnosti Axis Communications pro východní Evropu nastupuje Vít Pekárek

Společnost Axis Communications dnes oznámila, že na pozici Regional Finance Manager pro východní Evropu nastupuje Vít Pekárek. Na půdě kanceláře společnosti Axis v Praze bude mít zodpovědnost za všechny úkoly spojené s financemi a logistikou v regionu východní Evropy.

Vít Pekárek přichází do Axis Communications ze společnosti Premier Wines & Spirits, kde působil jako finanční ředitel. Má za sebou mezinárodní zkušenosti z pozic generálního ředitele společnosti Vector Leasing OJSC v Rusku a regionálního ředitele Alfa Laval pro jihovýchodní Evropu v Bulharsku.

Vít Pekárek vystudoval obchodní právo na Fakultě mezinárodních vztahů VŠE v Praze a později získal titul MBA na University of Pittsburgh, Katz Graduate School of Business. Je ženatý, má roční dceru a ve volném čase se věnuje paraglidingu.

O společnosti Axis Communications

Společnost Axis nabízí inteligentní bezpečnostní řešení, která vedou k chytřejšímu a lépe chráněnému světu. Axis je největší světový dodavatel na trhu IP kamer a působí jako hybná síla v tomto odvětví tím, že průběžně uvádí inovativní síťové produkty založené na otevřené platformě. S pomocí globální sítě partnerů tak přináší svým zákazníkům vysokou hodnotu. Axis si zakládá na dlouhodobých vztazích se svými partnery, kterým poskytuje na stávajících i na nových trzích jak průlomové síťové produkty, tak i své znalosti.

Axis má více než 2.100 vlastních zaměstnanců ve více než 50 zemích na celém světě a spolupracuje s globální sítí více než 80.000 partnerů. Axis je společnost založená v roce 1984 se sídlem ve Švédsku. Je zalistována na burze NASDAQ Stockholm pod značkou AXIS. Více informací o společnosti Axis najdete na naší webové stránce www.axis.com.