Fortinet se v České republice stěhuje do nových kanceláří

Firma tak pokračuje v investicích v České republice a širším regionu EMEA

Praha, 29. května 2018 – Společnost Fortinet, vedoucí firma na poli komplexní síťové a kybernetické bezpečnosti přestěhovala svou českou pobočku do větších prostor v Praze. Firma tak investuje do dalšího rozvoje v České republice a v širším měřítku také v celé Evropě, na Středním východě a v Africe (oblast EMEA). Podle údajů vyplývajících z loňského průzkumu v Q4 Worldwide Quarterly Security Appliance Tracker od společnosti IDC, společnost Fortinet i nadále navyšuje své celkové výnosy v oblasti výroby a prodeje bezpečnostních produktů. V České republice za loňský rok došlo k nárůstu tržeb dokonce o 56 %.

Společnost Fortinet otevřela svou první pobočku v České republice v roce 2008. O tři roky později svou činnost rozšířila o nové technické asistenční centrum (TAC) v Praze, které se specializovalo na produkty, jejich funkčnost a řešení komplexních technických problémů. Zaměřuje se na služby technické podpory s nejmodernějšími postupy a nástroji a poskytuje služby na nejvyšší úrovni ve 105 zemích světa, sedm dní v týdnu.“ řekl Ondřej Šťáhlavský, regionální ředitel Fortinet CEE.

Od začátku svého působení společnost Fortinet v České republice dále rozšiřovala svou činnost a dnes pro ni místní pobočka představuje jednu ze základen regionu EMEA. Nové kanceláře se nacházejí v ulici Bucharova 2641/14, 150 00 na Praze 5 a Fortinet tak reaguje na růst společnosti a rostoucí poptávku zákazníků po řešeních a službách v oblasti kybernetické bezpečnosti.

„Naši lidé na pražské pobočce mají mimořádný technický talent, vedení a podnikovou infrastrukturu, která tvoří přirozenou synergii s našimi dlouhodobými podnikatelskými cíli. Tento krok navíc podtrhuje naši strategii podpory a služeb, která spočívá v neustálém vývoji a poskytování té nejlepší možné podpory a zajištění bezchybného provozu všem zákazníkům a partnerům společnosti Fortinet,“ řekl Rudiger Lenz, Vice President International Support and Services Fortinet.

„Fortinet exponenciálně roste a pokračuje v investicích do rychle rostoucích oblastí. Proto dnes rozšiřujeme své působení v Praze. Nejen, že se pro nás Česká republika stala strategickou zemí v rámci Evropy, vidíme zde také rostoucí poptávku po našich službách podporovanou hospodářským rozvojem na státní úrovni a růstem celého technologického sektoru,” dodal Joe Sarno, Vice President International Emerging Fortinet.

O společnosti Fortinet

Fortinet zastřešuje největší podniky, poskytovatele služeb a vládní organizace po celém světě. Firma poskytuje svým zákazníkům komplexní kybernetickou ochranu před rozšiřujícími se útoky a stále se zvyšujícími se požadavky na zabezpečenou síť. Pouze architektura Fortinet Security Fabric dokáže přinést bezpečnostní funkce na nejvyšší úrovni pro řešení těch nejkritičtějších bezpečnostních problémů, ať už v sítích, aplikacích, či cloudových nebo mobilních prostředích. Společnost Fortinet drží prvenství v dodávání největšího množství bezpečnostních zařízení po celém světě. Firmě v souvislosti s ochranou svého podnikání věří více než 340 000 zákazníků. Další informace naleznete na webových stránkách Fortinet nebo na jejich blogu zde a zde.