Podnikový NAS společnosti QNAP podporuje Veritas Backup Exec s cílem nabídnout komplexní řešení zálohování napříč fyzickým, virtuálním a cloudovým prostředím

Tchaj-pej, Tchaj-wan, 29. května 2018 – Společnost QNAP® Systems, Inc. s potěšením oznamuje, že se stala partnerem technologického ekosystému Veritas™. Díky úzké spolupráci poskytují QNAP a Veritas komplexní úložné řešení uzpůsobené pro datové a systémové záložní potřeby malých a středních podniků. Toto řešení s využitím NAS také uživatelům umožňuje zavádět a konfigurovat jejich zálohovací infrastrukturu rychleji a snadněji. To vše navíc se zajištěním vyššího výkonu a vysoce škálovatelného zálohovacího řešení Veritas Backup Exec ve spojení s QNAP NAS.
Veritas Backup Exec 16 nabízí intuitivní a uživatelsky přívětivé rozhraní, které uživatelům umožňuje zefektivnit jejich zálohovací úlohy napříč fyzickým, virtuálním a cloudovým prostředím. Prostřednictvím hluboké integrace s nástrojem Microsoft® Volume Shadow Copy Service (VSS) a VMware vStorage™ APIs for Data Protection (VADP) aplikace Veritas efektivně minimalizuje dopad na výkon CPU, paměti a vstupů/výstupů virtuálního hostitele. Ve spojení s globální deduplikací a technologií sledování změněných bloků se značně sníží čas obnovení a prostor na disku potřebný pro soubory zálohy. Veritas Backup Exec také podporuje okamžitou obnovu virtuálních počítačů VMware® a Hyper-V® zajišťující bezprostředně použitelnou kopii serveru a dat pro obnovu po havárii, testování a zavádění aplikací.

V minulosti se od profesionálních pracovníků v oboru IT požadovalo, aby zaváděli podnikovou IT infrastrukturu a plánovali související zálohovací řešení. S integrací Veritas Backup Exec a QNAP NAS mohou tito pracovníci nyní snadno využívat QNAP NAS jako vysoce výkonné zálohovací úložiště. Navíc instalací Veritas Backup Exec™ na Microsoft® Windows Server®, běžící v aplikaci Virtualization Station společnosti QNAP, mohou uživatelé okamžitě přeměnit QNAP NAS na zálohovací nástroj a hned provádět úlohy zálohování virtuálního počítače nebo fyzického počítače na QNAP NAS, aby získali nákladově efektivnější, vysoce výkonné a vysoce škálovatelné zálohovací úložné řešení.

Zjistěte si více:

  • Oficiální zpráva o QNAP NAS s Veritas Backup Exec: https://view.publitas.com/qnap-1/be-qnap-whitepaper-v1-1/page/1
  • Podnikový NAS QNAP: https://www.qnap.com/en/product/
  • Veritas Backup Exec 16: https://www.veritas.com/product/backup-and-recovery/backup-exec?fid=backup-exec

O společnosti Veritas Technologies

Společnost Veritas Technologies umožňuje podnikům všech velikostí odhalit pravdu v informacích – jejich nejdůležitějším digitálním vlastnictví. Pomocí platformy Veritas mohou zákazníci akcelerovat svou digitální transformaci a vyřešit naléhavé problémy v oblasti IT a podnikání včetně správy dat na více cloudech, ochranu dat, optimalizaci ukládání, připravenost na dodržování předpisů a přenosnost pracovní zátěže – bez nějakého závazku vůči dodavateli cloudu. Osmdesát šest procent firem v žebříčku Fortune 500 dnes spoléhá na to, že Veritas se dostanou k pochopení dat a získají konkurenční výhodu. Zjistěte si více: www.veritas.com