Prověřený zdroj s příznivým poměrem cena výkon slaví čtyři roky a 10 000 prodaných kusů

29. 5. 2018 (Zalman Tech Co., Ltd.) – Na tři desítky modelů různých výkonů. Tak široká je nabídka zdrojů pro PC se značkou Zalman. Mezi těmito zdroji si již čtyři roky drží pevnou pozici ZM600-GSII.

Když byl přesně před čtyřmi roky tento zdroj uveden na český a slovenský trh málokdo očekával, že se bude tak dlouho prodávat a že bude patřit mezi nejoblíbenější zdroje se značkou Zalman. Od jeho uvedení bylo na českém a slovenském trhu prodáno odhadem více než 10 000 kusů. Za obchodním úspěchem stojí především příznivý poměr cena výkon. Aktuálně se tento zdroj s výkonem 600 W prodává již od 1 149Kč včetně DPH.

Zdroj ZM600-GSII najde uplatnění především v herních sestavách a pracovních stanicích. Zdroj je dostatečně vybaven a splňuje i dnešní nároky výpočetní techniky. Chlazení je zajištěno 120mm ventilátorem, k dispozici je šest napájecích konektorů SATA a pět konektorů molex. Hlavní napájecí konektor je 24pinový. Zdroj má dále přídavný napájecí konektor EPS/ATX 4 a dva konektory PCI Express pro grafické karty. Účinnost zdroje je 84 %.  Tento zdroj je vybaven funkcí aktivního PFC (Power Factor Correction), která zvyšuje účinek zdroje a eliminuje zbytečné ztráty. Má ochranné obvody mimo jiné proti přepětí, přetížení či zkratu. Rozměry zdroje jsou 140 × 150 × 86 mm a jeho hmotnost je 1,95 kg.

Cena a dostupnost:

Zdroj  ZM600-GSII je k dostání prostřednictvím sítě internetových obchodů a specializovaných prodejen.  Doporučená koncová cena je 1 299 Kč včetně DPH.

—————————————————————

Společnost Zalman Tech Co., Ltd. Byla založena v roce 1999 a zavedla do světa počítačů koncept tiché výpočetní techniky “Noiseless Computing”. Bezhlučné chlazení počítačů bylo stále více vyžadováno a přispělo k rychlému růstu značky ZALMAN, která poskytovala trhu ultratichá chlazení stolních počítačů. Zalman si následně upevnil své postavení na trhu investicemi do výzkumu a vývoje, vysokou kvalitou výroby, globálním marketingem a kvalitní zákaznickou podporou.

Aktivity značky Zalman zasahují do inovativních řešení, jako jsou 2D/3D konverzní LED monitory, napájecí zdroje s chlazením, chlazení pro notebooky, sluchátka Surround Sound & Dual Stereo nebo herní rozhraní FPS GUN. To vše potvrzuje slib společnosti Zalman poskytovat “Cool Innovations“, inovace, které jsou opravdu cool.