Zyxel představuje Multy Pro, systém pro pokrytí celých domácností Wi-Fi sítí

Inteligentní řešení typu mesh uživatelům přináší mimořádnou kvalitu WiFi a poskytovatelům služeb šetří náklady a otevírá nové příležitosti k vyšším tržbám

Praha, 29. května 2018

Společnost Zyxel Communications dnes představila Multy Pro, inteligentní Wi-Fi řešení typu mesh, které poskytovatelům služeb otevírá cestu k rychlému pokrytí celých domácností řízenými Wi-Fi službami a k dalším tržbám.

Poskytovatelé služeb chtějí řešení, které zlepší spokojenost jejich zákazníků a jim samotným umožní zavádět řízené WiFi služby a snižovat náklady na podporu,“ vysvětluje Martin Bratičák, Head of Channel CEE. „Všechny tyto nároky splňuje systém Multy Pro, který je přesně to, co poskytovatelé služeb potřebují k budování a udržení dlouhodobých a dobrých vztahů se svými zákazníky.“

Všestranné portfolio pro potřeby každé domácnosti

Wi-Fi řešení Multy Pro zahrnuje vybrané širokopásmové brány Zyxel a Wi-Fi extendery, díky nimž jsou poskytovatelé služeb schopni flexibilně řešit požadavky zákazníků na dokonalé pokrytí celých domácností. Pro zajištění optimálního Wi-Fi pokrytí portfolio produktů systému Multy Pro v současnosti tvoří dvoupásmové bezdrátové integrované přístupové zařízení AC/N VDSL2 VMG8823 a dvoupásmový Wi-Fi extender Multy Pro AC2100 nabízející vysokorychlostní bezdrátové páteřní připojení do bran. Společnost Zyxel plánuje do ekosystému Multy Pro v budoucnu přidat další zařízení.

Spolehlivé fungování aplikací náročných na šířku pásma v celé domácnosti

Pro pokrytí celé domácnosti dvoupásmovou Wi-Fi sítí s vysokým výkonem řešení Multy Pro disponuje softwarem MeshIQ a inteligentní technologií pro řízení a optimalizaci

Wi-Fi. Abychom zajistili maximální výkon připojených zařízení a co nejlepší službu pro uživatele, řešení Multy Pro vytvoří spolehlivou Wi-Fi síť a automaticky řídí provoz Wi-Fi klientů mezi frekvenčními pásmy (řízení pásma) a mezi různými Wi-Fi přístupovými body (řízení klientů nebo přístupových bodů). Díky tomuto modernímu Wi-Fi řešení si uživatelé mohou pokročilé síťové služby vychutnat v požadované kvalitě a bez obav z toho, že přecházení z jedné místnosti do druhé přeruší probíhající video chat, streamování ve vysokém rozlišení nebo hraní her.

Vzdálená správa zkvalitňuje služby a omezuje nutnost výjezdu techniků

Všechna zařízení systému Multy Pro podporují standardy TR-069 a TR-181 pro vzdálenou správu, což poskytovatelům služeb přináší cenné informace o fungování připojených domácích sítí. Pro detailní monitorování a rychlé řešení případných problémů nabízí protokol standardu TR-181 poskytovatelům služeb celou řadu funkcí určených k diagnostice Wi-Fi. Vzdálený přístup systému Multy Pro k těmto informacím znamená rychlejší vyřízení telefonátů se zákaznickou podporou a méně výjezdů techniků, což v konečném důsledku šetří provozní náklady a zlepšuje spokojenost zákazníků.

Méně volání na zákaznické linky a úspora nákladů díky praktické mobilní aplikaci

Intuitivní mobilní aplikace Multy Pro uživatele provede instalací a konfigurací sítí pro hosty a umožňuje jim sledovat hesla, měnit hesla a nastavit rodičovský zámek. Aplikace, která je k dispozici pro zařízení se systémy Android a iOS, uživatelům přináší základní nástroje pro správu a přehled o provozu sítě v jejich digitální domácnosti.

O společnosti Zyxel Communications

Společnost Zyxel Communications připojuje lidi k internetu už téměř 30 let, vždy s důrazem na inovace a zákazníka. Díky schopnosti adaptovat a inovovat síťové technologie patříme mezi leadery v oblasti konektivity pro telekomunikační společnosti, poskytovatele služeb, organizace i domácí uživatele.

Vytváříme sítě budoucnosti, čímž pomáháme využívat potenciál a plnit potřeby moderních pracovišť. Pomáháme lidem v práci i při hraní.

3 500 partnerů v ČR a SR

100 milionů zařízení propojujících svět

700 tisíc organizací, které fungují chytřeji díky produktům Zyxel

Působnost na 150 trzích celého světa

Zyxel, Your Networking Ally.