PROFICIO nalákalo Moravany na lety z Bratislavy, posílilo tým i portfolio

Brno, 30. května 2017 – Z Bratislavy do celého světa. Tak zní ústřední motto komplexní marketingové kampaně letiště Bratislava, kterou má na svědomí brněnské PROFICIO. Kromě letiště se ke klientům agentury připojily i další subjekty, mezi nimi například Magistrát města Brna. S novými klienty přišli také noví členové agentury, posílili zejména obsahový a PPC tým.

Moravané, létejte z Brna

Speciální cílová stránka na webu bts.aero, PPC reklamy v obsahové síti i na Facebooku, RTB kampaň, zastřešení PR, rádio spot a billboardy v okolí Brna. Brněnská agentura PROFICIO připravila před hlavní sezonou komplexní marketingovou kampaň pro letiště Bratislava. „Zapojili jsme všechny marketingové cesty vhodné pro lokálně cílenou kampaň. Cílem bylo zvýšit u Moravanů povědomí o bratislavském letišti a představit jim argumenty, proč mu dát přednost před Prahou nebo Vídní,” představil květnovou kampaň vedoucí projektu Dominik Neckař.

Veřejné služby, slevy i stavebnictví

Letiště Bratislava není jediným novým klientem PROFICIA. Online marketing nyní zastřešuje i Magistrátu města Brna. „Staráme se o propagaci jeho veřejných akcí prostřednictvím PPC kampaní a obsahové strategie na Facebooku. Jako brněnská agentura z toho máme velkou radost a je nám ctí pomáhat našemu domovskému městu,” prozradil ředitel agentury Petr Halík. Do klientského portfolia se nyní nově připojila také výrobce a dodavatel opláštění budov Ruukki, slevový portál Slevotéka a klenotnictví Bisaku.

Nové posily v obsahu, PPC i analytice

Poptávka po službách narůstá, proto přibralo PROFICIO také nové tváře. Nejvíce posílil obsahový tým, ke kterému se připojila Tereza Paďourová (původně Inspire), Markéta Chrástková z Marketingové kanceláře a Diana Putalová, šéfredaktorka časopisu Žlutý. Nové kolegy má také PPC tým – online kampaně nově zastřeší Barbora Dlouhá (původně OKAY elektro) a Tereza Zavřelová, která přišla ze Seznamu. Analytice se v PROFICIU bude nově věnovat Tomáš Nettík z In creative.

O agentuře PROFICIO

PROFICIO je digitální agentura, která vznikla v Brně v roce 2013. Zpočátku se zaměřovala jen na výkonnostní kampaně, dnes v digitálu zajišťuje full service – od UX a zvyšování výkonnosti webu přes PPC, display reklamu, SEO až po správu facebookových profilů a kreativní kampaně. Mezi její klienty patří YTONG, VELUX, DHL nebo Student Agency.