21. Kongres Samoška

Ve dnech 6. a 7. června 2018 se v TOP Hotelu Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4, uskuteční 21. kongres pro tradiční trh Samoška, který probíhá už tradičně pod záštitou Asociace českého tradičního obchodu (AČTO).
Setkání začne ve středu 6. června od 18:30 společenským večerem, na kterém vystoupí například Janek Ledecký, následující den v 9:00 oficiálně zahájí předseda AČTO Zdeněk Juračka. Na kongresu se sejdou účastníci z řad maloobchodních prodejců a dodavatelů, kteří se mimo jiné mohou zúčastnit panelové diskuze na téma “Jak v dnešní době vytvořit fungující pracovní tým prodejny”. Součástí kongresu budou nejrůznější přednášky, např.: Dopad remodelingu prodejen na tradiční trh (Lubomír Mechura, ředitel pro vztahy s řetězci CZ & SK / CEE, Nielsen), Připravte se na novou legislativu v oblasti chlazení (Radim Maxa, servisní manažer chlazení, Fri-Jado Czech) nebo Alkohol do 18 NE! (Martina Ferencová, výkonná ředitelka, Český svaz pivovarů a sladoven, a Adam Veselý, projektový vedoucí, Český svaz pivovarů a sladoven).

V rámci kongresu Samoška, hned po zahájení hlavního programu 7. 6., budou zástupcům úspěšných prodejen předány certifikáty kvality se značkou TRADIČNÍ ČESKÝ OBCHOD – CERTIFIKOVÁNO. Touto značkou se tak bude moci chlubit již téměř sto prodejen v ČR.

Kompletní program konference: http://www.samoska-kongres.cz/program/