Jih Čech se dočkal, 39. OK POINT se nachází v Českých Budějovicích

Praha, 1. června 2018 – Broker Consulting a mBank v květnu otevřeli již 39. pobočku OK POINT,  obchodního místo, kde můžete pohodlně, rychle a bezpečně vyřešit bankovní, finanční a realitní služby zároveň. Pobočka se nachází přímo v centru Českých Budějovic, v historické budově hotelu Zvon na Náměstí Přemysla Otakara II. V Jihočeském kraji se jedná o vůbec první OK POINT, který je stejně jako všechny ostatní vybaven moderními technologiemi, privátní zónou a vkladomatem s provozem 24 hodin, 7 dní v týdnu.

„Jihočeský kraj nám na mapě OK POINTů dosud chyběl. Jsem tedy rád, že se nám podařilo otevřít pobočku v samém srdci jihočeské metropole,“ uvádí Radim Štantejský, manažer projektu OK POINT Broker Consulting, a dodává: „Další příležitosti v Jihočeském kraji pro budoucí franšízanty nabízíme v Písku či Táboře.“

OK POINT České Budějovice

Na jednom z nejkrásnějších českých náměstí se nachází další OK POINT. V historické budově hotelu Zvon nahradil  provozovnu Expobank. Českobudějovickou pobočku provozuje Jan Diart, manažer senior Broker Consulting. Jelikož se OK POINT nachází přímo v centru Českých Budějovic, je tak dopravní i pěší dostupnost vynikající. Parkování je možné přímo na náměstí nebo na nedalekých parkovištích.

„Díky koncentraci bankovních, finančních a realitních služeb na jedno místo šetří OK POINT klientům nejenom náklady na jednotlivé služby, ale i čas, což v dnešní uspěchané době ocení nejvíce. Těší mne, že už i jihočeští klienti mají možnost v praxi poznat, jak fungují služby v moderním OK POINTu,“ říká Jan Diart.

adresa: Nám. Přemysla Otakara 90/28 , 370 01 České Budějovice

otevírací doba: PO až PÁ – 8.30 až 16.30 nebo jindy, v předem dohodnutý čas

bankomat / vkladomat: non-stop

OK POINTy jako fenomén v rámci finančního trhu v České republice

Franšízová pobočka OK POINT je místem, ve kterém mohou lidé sjednávat produkty a služby různých bank i pojišťoven a řešit realitní služby, aniž by museli navštěvovat několik různých filiálek. Jedná se o unikátní místo, jehož cílem je usnadnit klientům život a ulehčit jim orientaci v nepřeberném a nepřehledném množství nabízených služeb. Propojujeme zde finanční plánování, nízkonákladové bankovnictví, dokonce i realitní služby. Tou nejpodstatnější výhodou OK POINTu je pak možnost sjednat si produkt nebo službu na míru v rámci aktuální nabídky finančních institucí, a to za nejvýhodnějších podmínek na trhu.

Díky lidskému přístupu ke klientům, diskuzi nad jejich přáními a plány a šíří poskytovaných služeb se OK POINTy staly jedním z nejrychleji rostoucích franšízových konceptů na tuzemskám trhu. Výhodou je také vstupní investice v maximální výši 1,5 milionů korun, která je mnohonásobně nižší než u populárních franšíz z oblasti gastronomie. Svou roli hraje i prestiž finančního odvětví, která oslovuje zejména stávající úspěšné podnikatele či vrcholové manažery z korporací hledající druhou kariéru. Příležitost pro otevření OK POINTu z hlediska dlouhodobého strategického rozvoje jsou nyní ve městech Praha, Příbram, Hodonín, Břeclav, Chrudim, Žďár nad Sázavou, Havířov, Čáslav, Kutná Hora, Třebíč, Tábor, Písek, Klatovy, Rokycany, Rakovník, Cheb, Aš, Kadaň a Vsetín.

Více o OK POINTech na www.okpointy.cz.

O společnosti Broker Consulting

Broker Consulting je jednou z největších poradenských společností na českém a slovenském trhu v oblasti financí a realit. Od roku 1998 získala důvěru více než 600 000 klientů. Poskytuje také služby přes 4 000 firmám. Služby společnosti Broker Consulting poskytuje přibližně 1 500 finančních konzultantů ve více než 100 klientských centrech a kancelářích. Společnost přinesla na český a slovenský trh řadu inovací. Jednalo se například o investice do otevřených podílových fondů se zamykáním zisků nebo unikátní produkty  životního dopojištění, které umožňují pojistit smrt a invaliditu za zlomek obvyklých cen. Broker Consulting rovněž ve spolupráci s mBank vytváří síť franšízových poboček pod názvem OK POINT, kterých je aktuálně otevřeno 39. Více na www.bcas.cz a na www.okpointy.cz. Navštivte také náš Facebook a LinkedIN Broker Consulting a Facebook a LinkedIn OK POINTů.

O mBank

mBank je inovátorem v oblasti internetového a mobilního bankovnictví v České republice a během deseti let se pro její služby rozhodlo již více než 650 000 klientů. V roce 2017 mBank získala 7 ocenění v soutěži Zlatá koruna, přičemž si odnesla také vítězství pro mKonto a mKonto Business v obou hlavních kategoriích, v Ceně veřejnosti a v Ceně podnikatelů. V roce 2018 získala její mHypotéka Light 1, místo mezi úvěry na bydlení a její mKonto získalo stříbro mezi osobními účty v soutěži Finparáda – Finanční produkt roku. Mezi produkty mBank patří kromě osobních a spořicích účtů také kreditní karty, spotřebitelské půjčky a hypoteční úvěry. V České republice působí mBank jako organizační složka mBank S.A., která je členem skupiny Commerzbank. Více na www.mbank.cz.