Zákaznické centrum Huawei slaví 1. narozeniny, klientům nabídne bezplatnou výměnu displeje, slevy i dárky k nákupu

Praha, 4. června 2018 – První zákaznické centrum Huawei v České republice úspěšně završilo úvodní rok svého fungování. Společnost Huawei si proto jako poděkování pro své zákazníky připravila hned několik dárků – těm novým během 6. června nabídne oblíbené smartphony za zvýhodněnou cenu nebo jim k nákupu přidá dárkové poukazy, zatímco stávajícím majitelům telefonů Huawei 7. června zdarma vymění rozbitý displej smartphonu. Fanoušci značky Huawei čeká také sladké občerstvení, soutěž o příslušenství Huawei nebo focení se špičkovým modelem Huawei P20 Pro.                                                                                 

Během prvního roku provozu zákaznického centra Huawei v obchodním centru Quadrio na Národní třídě v Praze, které kromě prodeje smartphonů nabízí také poradenství, servis zařízení Huawei a další zákaznické služby, uspořádala značka pro své příznivce celkem pět speciálních akcí.

Proškolený personál centra během přibližně 4 000 hodin provozu zajistil opravu několika tisíc rozbitých displejů, v souladu s požadavky klientů opatřil stovky smartphonů originálním laserovým gravírováním, obnovil stovky zapomenutých hesel a osmi majitelům pomohl navrátit jejich ztracený telefon. Usilovná práce, na jejímž konci stojí tisíce spokojených majitelů zařízení Huawei, si v průběhu roku vyžádala na 2 500 vypitých káv.

Výměna displeje zdarma, zvýhodněné ceny, zábava i sladké občerstvení

Oslavy 1. narozenin zákaznického centra Huawei v Quadriu proběhnou 6. a 7. června. Kromě bezplatné výměny displeje, zvýhodněných cen a dárkových poukazů k nákupu se fanoušci značky Huawei na místě mohou těšit také na soutěž o příslušenství Huawei nebo slavnostní fotostěnu a focení s novou vlajkovou lodí značky, špičkovým modelem Huawei P20 Pro. Aby byla narozeninová oslava kompletní, chybět samozřejmě nebude ani sladké pohoštění.

 

  • Co si společnost Huawei pro své fanoušky přichystala?

 

6. června:
Toto datum by si v diářích měli zatrhnout především ti, kteří chtějí rozšířit svůj mobilní arzenál o nový přírůstek ze stáje Huawei. K nákupu modelu Huawei P Smart totiž obdrží slevu 500 Kč, smartphone Huawei Mate 10 lite získají o 1 000 Kč levněji a cena oblíbeného Huawei Mate 10 Pro klesne dokonce o 1 500 Kč.

K nákupu smartphonů z nové řady Huawei P20 zákazníci jako poděkování získají dárkový poukaz do OC Chodov. Ti, kteří si vyberou vlajkový model Huawei P20 Pro, se mohou těšit na poukaz v hodnotě 2 000 Kč, noví majitelé smartphonu Huawei P20 dostanou poukaz na 1 500 Kč a nákup Huawei P20 lite bude odměněn poukazem ve výši 1 000 Kč.

7. června:

Druhý narozeninový den se bude soustředit především na stávající majitele telefonů Huawei, kteří se chystají svému chytrému parťákovi dopřát výměnu displeje, která patří mezi finančně nejnáročnější opravy. Ti mohou v zákaznickém centru Huawei 7. června využít nabídky bezplatné výměny displeje. Prvních 100 zájemců se totiž zcela zdarma dočká zbrusu nového displeje, aby svůj smartphone mohli opět využívat na maximum.   

Pravidla narozeninových akcí Huawei naleznete na: https://huafan.cz/souteznipravidla/

– – –

Více informací o produktech Huawei naleznete na https://consumer.huawei.com/cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:
Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group
Produkty a služby Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a využívá je třetina světové populace. V roce 2016 se společnost umístila na 3. místě v dodávkách chytrých mobilních telefonů. Šestnáct R&D (výzkumných a vývojových) center bylo založeno v USA, Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně. Huawei Consumer BG je jednou ze tří business divizí společnosti a soustřeďuje se na smartphony, PC a tablety, wearables a cloudové služby apod. Globální síť Huawei je postavena na 20 letech bohatých zkušeností v telekomunikačním průmyslu a jejím cílem je přinášet nejnovější technologie spotřebitelům na celém světě.