Banka CREDITAS vydává platební kartu z opravdového zlata

V Praze má dnes premiéru první opravdu zlatá platební karta. Po názvem Real Gold ji vydává Banka CREDITAS ve spolupráci s Mastercard. Exkluzivní karta je vyrobena v limitované edici. Banka ji bude nabízet svým VIP klientům. Jde vůbec o první takovou kartu nejen v České republice, ale v celé Evropě.

Luxusní karta v elegantním designu je vyrobena ve dvou limitovaných sériích – Black &Gold. K dispozici je pouze 2x 50 kusů těchto jedinečných platebních karet v zářivě zlaté nebo rafinované černozlaté barvě. Zlatá karta bylo doposud jen označení barvy plastových platebních karet. Banka CREDITAS ale přichází jako první v Evropě s opravdu zlatou kartou. „V současnosti jde o nejprestižnější produkt, který český i evropský bankovní trh nabízí. Téměř polovinu hmotnosti karty tvoří zlato, což poznáte na první pohled i dotek, Real Gold je sedmkrát těžší než běžné platební karty,“ říká místopředseda představenstva Banky CREDITAS Kamil Rataj. Vzhledem k tomu, že se jedná o exkluzivní produkt, bude ho banka nabízet primárně svým VIP klientům.

Za designem karty se speciálním 3D gravírováním, které vytváří vizuální efekty, stojí společnost Dynamo Design, jež se podílela i na korporátní identitě Banky CREDITAS. Výrobu zajistila společnost Idemia. Real Gold je také horkým želízkem v ohni mezinárodní soutěže o nejlepší prémiovou kartu roku na světě.

Platební karta Real Gold od Banky CREDITAS disponuje kromě exkluzivního materiálu a designu také vysokými transakčními limity a prémiovými doplňkovými službami. „Jedná se o karetní produkt World Elite, což je nejvyšší a nejprestižnější řada karet z produktové nabídky Mastercard. Je to v podstatě takový Rolls Royce mezi kartami a tomu odpovídají i doplňkové služby,“ říká generální ředitel Mastercard pro Českou republiku, Slovensko a Rakousko Miroslav Lukeš. Samozřejmostí je prémiová služba Concierge, která poskytuje nadstandardní individuální servis všem majitelům karty ze zlata. LoungeKey jim a jejich příbuzným umožňuje přístup do stovek letištních salonků po celém světě, a to bez ohledu na to, jakou linkou či třídou cestují. Součástí je také exkluzivní pojištění a nadstandardní výše limitů pro platby. Předpokládá že, se klienti budou mít na účtu milionové zůstatky.

www.creditas.cz/real-gold

 

INFORMACE O BANCE CREDITAS:

CREDITAS působí na finančním trhu už 22 let. Majoritním vlastníkem banky je finančník a investor Pavel Hubáček. Banka CREDITAS se zaměřuje především na nadstandardní zhodnocení úspor pro retail, pro firmy pak na míru šité úvěry a bezkonkurenční devizové konverze. Jako jedna z prvních spustila API a připojila do svého internetového bankovnictví účty dalších bank. V současné době má banka přes 40 tisíc klientů a bilanční sumu převyšující 32 mld. Kč. Své klienty obsluhuje v osmnácti pobočkách.

O společnosti Mastercard

Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, je technologická společnost v oboru celosvětových plateb. Provozuje nejrychlejší síť pro zpracování plateb, která propojuje spotřebitele, finanční instituce, obchodníky, vlády a podniky ve více než 210 zemích a oblastech celého světa. Produkty a řešení společnosti Mastercard ještě výrazněji usnadňují, zabezpečují a zefektivňují každodenní obchodní činnosti – například nakupování, cestování, podnikání a hospodaření s financemi. Sledujte Mastercard na Twitteru prostřednictvím profilu @MastercardNews, připojte se k diskusi na blogu Beyond the Transaction a přihlaste se k odběru nejnovějších zpráv v Engagement Bureau.