Cooler Master kompletuje řadu počítačových skříní a přidává novinky na veletrhu Computex

Taipei, Taiwan 6. 6. 2018 – Společnost Cooler Master, lídr v oblasti designu a výroby počítačových komponent a periferií, odhaluje novinky v oblasti počítačových skříní pro tento rok. Vyznačují se jedinečným stylem, funkčností a novými technologiemi.

Oznámené produkty dále rozšiřují široké portfolio značky a zvýrazňují historický vývoj. Řady COSMOS, série H a K přinášejí další navazující modely, zatímco MasterCase SL600M je zcela novým počinem značky. Všechny koncepty představené na veletrhu Computex poodhalují odvážné konstrukční prvky, které zároveň zůstávají tvůrčí DNA společnosti.

COSMOS C700M

Vlajkovou lodí v segmentu „Maker“ je Cooler Master COSMOS C700M. Mohutné tvary plynule přechází do jemného spojitého povrchu. Design využívá RGB podsvícení, a integrované technologie, které budou postupně odhalovány, umocňují funkčnost skříně a maximální všestrannost konfigurace.

MasterCase SL600M

První vlaštovkou nejvyššího segmentu série SL je MasterCase SL600M. Využívá regulaci proudění vzduchu na bázi komínového efektu jako efektivní způsob jak spojit tichou technologii s maximální zátěží při hraní. Chlazení pro svislé uspořádání nasává vzduch zespodu a odvádí jej přes horní panel. Hlavním materiálem byl zvolen hliník, který z MasterCase SL600M dělá sofistikovanou pracovní stanici s potenciálem být základem pro vysoce výkonnou herní sestavu.

MasterCase H500M

Tato počítačová skříň je na vrcholu řady H, protože v sobě skloubí nejvíce předností napříč sérií. Volitelný přední panel, kryt na napájecí zdroj, kryty na kabely, široké spektrum možností umístění radiátoru dle potřeby uživatele a kompatibilita s dalším volitelným příslušenstvím zajistí, že každá sestava bude v této skříni vypadat dokonale.

MasterCase H500

Je dalším modelem se dvěma ikonickými ventilátory na přední straně. Ačkoli se jedná o nejlevnější model ze série H, disponuje v základním balení oběma předními panely – z průhledného tvrzeného skla a mřížkovaným. Poskytují uživateli možnost volby mezi estetikou a maximálním prouděním vzduchu a umocňují industriální vzhled.

MasterBox MB511 a MasterBox MB520

Pomyslný souboj estetika vs. chlazení se odehrává i u těchto dvou sestav. Zatímco prioritou MasterBox MB511 s mřížkovaným předním panelem je proudění vzduchu, u modelu MasterBox MB520 je hlavní důraz na estetiku a podsvícení díky průhlednému přednímu panelu. Design obou sestav a celé řady MB je koncipován v závodním duchu.

MasterBox MB530P

Počítačová skříň MasterBox MB530P si od svých kolegů MB510L, MB511 a MB520 vzala agresivní styl průchodů po bocích předního panelu, ale na rozdíl od nich jsou tento i boční panely ze skla. Aplikace tohoto materiálu podporuje zavedení podsvícených komponent včetně ventilátorů. Průhledný boční a přední panel dávají nahlédnout na konfiguraci počítače, zatímco boční panel za základní deskou je vzorovaný s krycím efektem.

MasterBox K500P

Představuje koncept nové „mesh“ verze počítačové skříně s unikátní charakteristikou a vlastnostmi. Mřížka je trojrozměrná a může být vytvarována tak, aby vytvořila odvážný a robustní design, ale také lomila světlo jinak než konvenční provedení. Ventilátory a kryt napájecího zdroje mají vlastní RGB podsvícení.

MasterBox MB500 TUF Gaming Edition

Značka TUF Gaming Alliance reprezentuje společné úsilí společností ASUS, Cooler Master a dalších vytvořit speciální řadu produktů, které dají dohromady esteticky jednotný herní počítač. Výřez na napájecí zdroj byl navržen pro speciální MasterWatt TUF Gaming Edici, resp. pro vyniknutí jeho boční vojensky zaměřené bočnice s kamufláží.

 

Společnost Cooler Master se sídlem v Tchaj-pej na Tchaj-wanu dodává na trh inovativní počítačové komponenty již od roku 1992. Široké portfolio výrobků zahrnuje počítačové skříně, kompletní výběr produktů pro chladicí systémy počítačů, napájecí zdroje a počítačové periferie, jako jsou myši, klávesnice, sluchátka a další. Cílem značky je nabídnout zákazníkům a fanouškům co nejlepší výběr kvalitních zařízení, aby v duchu svého motta “Make It Yours” poskytla každému skutečně to, co hledá.