Lenovo na konferenci Infocomm 2018 představuje vizi chytřejších zasedacích místností s technologií ThinkSmart Hub

Praha, 7. června 2018 – Společnost Lenovo představila na veletrhu Infocomm 2018 svou nabídku chytrých řešení pro zasedací místnosti, které zahrnuje mimo jiné i nové zařízení ThinkSmart Hub 700. Nabídka je výsledkem investic do technologií a partnerství s cílem přeměnit zasedačky z nepříjemných místností v efektivní a produktivní prostor.

Kombinace ThinkSmart Hub 700 se speciální softwarovou platformou umožní:

  • Rychlé připojení a simultánní sdílení z jakéhokoliv pevného i bezdrátového zařízení
    pro lokální i vzdálené uživatele.
  • Díky řadě senzorů detekuje zařízení přítomnost uživatele v místnosti a jednoduše spáruje jeho zařízení.
  • Jasný a čistý zvuk Dolby Audio Speaker System spolu s vylepšenými reproduktory vyvinutými ve spolupráci se společností Dolby.
  • Sjednocené komunikační kanály Skype for Business, Zoom nebo BlueJeans.

Hardware je dále doplněn o konzoli pro správu ThinkSmart Software Platform, která zlepšuje vzájemnou spolupráci v zasedací místnosti.

Společnosti potřebují kreativní způsob spolupráce pro efektivní fungování v dnešním digitálním a globalizovaném světě. Z toho důvodu je optimalizace pracovního prostředí, především chytrých kanceláří a zasedacích místností, vysoko na žebříčku priorit řady firem. Studie ukazují, že 92 procent podniků plánuje kroky ke změně pracovního prostředí. Posun očekávají i zaměstnanci, více než 50 % z nich chce do pěti let pracovat v chytré kanceláři.

Řešení pro chytré zasedací místnosti umožní rychle a snadno svolat a spravovat meeting. Díky tomu se mohou účastníci meetingu soustředit na výměnu nápadů a vlastní kreativitu. Společnost Lenovo na veletrhu Infocomm 2018 představuje řešení, které eliminuje problematické prvky zasedacích místností. Zahrnuje mimo jiné:

  • Nový ThinkSmart Hub 700 s podporou unifikovaných komunikačních platforem Skype
    for Business, Zoom a BlueJeans.
  • All-in-one zařízení ThinkSmart Hub 500 navržené pro posílení infrastruktury Skype Room Systems.
  • Řešení založené na Intel Unite a stolním počítači ThinkCentre Tiny, které se zaměřuje
    na bezdrátové sdílení obsahu napříč různými zařízeními.

Více než 50 % zaměstnanců v příštích pěti letech očekává, že bude pracovat v chytré kanceláři,” říká Christian Teismann, senior viceprezident a generální manažer segmentu Commercial Business ve společnosti Lenovo. “Chceme se stát lídrem na poli technologií pro chytré kanceláře
a prostřednictvím inovativních řešení nejen pomáhat našim zákazníkům s jejich problémy, ale také určovat směr vývoje propojených pracovních prostor. Portfolio ThinkSmart Hub je významným krokem k lepšímu zapojení zaměstnanců a vytvoření chytřejšího podnikání,“ dodává Teismann.

Prezentace technologie Lenovo pro chytré zasedací místnosti proběhne na veletrhu Infocomm 2018 od 6. do 8. června v prostorách Las Vegas Convention Centre.

Pro nejnovější informace sledujte Lenovo na Twitteru www.twitter.com/LenovoCZ nebo na Facebooku: www.facebook.com/lenovocz. Nabídku serverů společnosti Lenovo přinášejí stránky www.thinkserver.cz.

Lenovo, společnost s obratem 43 miliard USD a člen globálního žebříčku Fortune 500, je lídr v poskytování inovativních řešení pro datová centra a spotřebitelských a komerčních technologií. Portfolio vysoce kvalitních a bezpečných produktů a služeb zahrnuje počítače (včetně legendární značky Think a vícerežimové YOGA), pracovní stanice, servery, storage, síťová řešení a software (včetně řešení ThinkSystem and ThinkAgile), chytré televize a rodinu mobilních produktů, jako jsou chytré telefony (včetně značky Motorola), tablety a aplikace. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz.