Logitech Rally nastavuje nový standard USB kamer pro videokonference

Prémiový modulární systém je určen pro každodenní použití v konferenčních místnostech a velkých schůzovních prostorách

Praha — 8. června 2018 — Společnost Logitech dnes ohlásila špičkovou konferenční kameru Logitech® Rally s modulárním příslušenstvím. Přináší studiovou kvalitu obrazu, výjimečnou čistotu zvuku a automatizované snímání videokonferencí, které lze přizpůsobit jednacím prostorám. Kamera Rally nabízí Ultra-HD 4K rozlišení, modulární audio komponenty, rozsáhlé možnosti řízení otáčení/naklánění/zoomu (PTZ) a technologie Logitech RightSense™, které automaticky nastavují vhodné záběry účastníků konference, optimalizují barvu a jas jejich obličejů a zvyšují srozumitelnost hlasu pro usnadnění a zpříjemnění průběhu jednání. Modulární řešení je ideální pro konferenční místnosti, zasedačky, učebny a velké schůzovní prostory, které se používají každý den.

Tweetněte: @LogitechVC ohlašuje Logitech Rally, prvotřídní USB konferenční kameru se špičkovými technologiemi. https://ctt.ac/fM3eV+

„Ještě před několika lety by investice do vysoce kvalitního audiovizuálního systému, jako je Logitech Rally, mohla snadno dosáhnout pěticiferné částky v dolarech,“ řekl Scott Wharton, viceprezident a generální ředitel Logitech Video Collaboration. „S portfoliem produktů Rally nyní zákazníci získají prvotřídní modulární systém, který nastavuje laťku AV řešení s USB připojením – to vše za zlomek ceny jiných špičkových systémů.“

„Společnost Logitech zažila velký úspěch se svými cenově dostupnými USB konferenčními kamerami, které se osvědčily v tradičních konferenčních místnostech a zasedacích prostorech,“ řekl Ira M. Weinstein, správce společnosti Recon Research. „Dosud však neměla v nabídce prémiový produkt pro větší prostory. Portfolio Rally dává společnosti Logitech příležitost zvýšit svůj podíl na trhu videokonferenčních systémů pro nejnáročnější zákazníky. Podle toho, co jsem viděl, má Rally potenciál stát se stejně přelomovým řešením jako předchozí konferenční kamery Logitech.“

Na rozdíl od běžných videokonferenčních systémů má Logitech Rally oddělené reproduktory a mikrofony. Při umístění reproduktorů blízko displeje je zvuk lépe propojen s obrazem a hlasy vzdálených účastníků přicházejí z přední části místnosti, jak to lidé intuitivně očekávají.

Modulární řešení je ideální pro konferenční prostory prakticky libovolného tvaru a velikosti. Kamera Rally nabízí 4K obrazový senzor a inteligentní funkce PTZ pro zachycení všech sedadel v místnosti. Samostatné mikrofony zajišťují vynikající zvuk a účinnější potlačení hluku a ozvěny. Reproduktory v čele místnosti mají bohatší zvuk než běžné stolní reproduktory. Dobře promyšlený kabelový management umožňuje snadnou instalaci v libovolném prostředí. Díky vysoké kvalitě materiálů a zpracování, úhledně srovnané kabeláži a elegantnímu průmyslovému designu jsou produkty Rally vhodným doplňkem všech architektonických prostorů i jejich luxusního vybavení.

Logitech Rally je kompatibilní téměř se všemi videokonferenčními službami, například BlueJeans, Google Hangouts Meet, Microsoft Skype for Business, Microsoft Teams, Zoom atd.

Cena a dostupnost

Zákazníci mohou zakoupit Logitech Rally přes prodejní síť Logitech Video Collaboration. Samostatná kamera Logitech Rally bude k dispozici během letošního léta za doporučenou maloobchodní cenu 35 999 Kč. Kameru lze rozšířit o další mikrofony, reproduktory a rozbočovače. Pro získání více informací navštivte Logitech.com nebo náš blog.

O společnosti Logitech

Logitech navrhuje a vytváří produkty, jež zaujímají místo v každodenní interakci lidí s digitálními technologiemi. Více než před 35 lety začala společnost Logitech propojovat lidi pomocí počítačů a nyní její produkty spojují lidi také prostřednictvím hudby, počítačových her a videa. Mezi značky společnosti Logitech patří Logitech, Ultimate Ears, Jaybird, Logitech G a Astro Gaming. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.