Společnosti Samsung Electronics a Steinway Lyngdorf uzavřely partnerství, jehož cílem je poskytnout bezkonkurenční audiovizuální zážitek při sledování obsahu na obrazovce The Wall

Volně stojící reproduktor Model B s novým procesorem P100 vylepšuje audiovizuální zážitek při sledování MicroLED displejů nové generace

Praha, 8. června 2018 – Společnost Samsung Electronics oznámila uzavření partnerství se společností Steinway Lyngdorf, která je výrobcem nejlepších audiosystémů na světě, pro novou generaci svých MicroLED displejů The Wall. Impozantní displej společnosti Samsung a nejmodernější audiosystém společnosti Steinway Lyngdorf jsou skvělou kombinací, která nabízí dokonalý divácký zážitek. Displej The Wall, poprvé představený na veletrhu Consumer Electronics Show (CES) v roce 2018, byl jedním z nejdiskutovanějších displejů výstavy a i nadále budí v tomto odvětví rozruch.

„The Wall je nejnovějším symbolem skutečných inovačních schopností společnosti Samsung,“ prohlásil Seog-gi Kim, výkonný viceprezident divize Visual Display společnosti Samsung Electronics. „Prostřednictvím našeho partnerství se společností Steinway Lyngdorf prosazujeme nový pojem v oblasti zobrazovacích technologií a přinášíme bezkonkurenční a jedinečný audiovizuální zážitek.“

Jako první displej svého druhu poskytuje The Wall vynikající barevnou čistotu a přesnost, dokonalý divácký zážitek ve světlém i tmavém prostředí, větší odolnost než klasické displeje, a to vše při menší spotřebě energie. Jeho modulární design je konfigurovatelný a standardní velikost obrazovky 146 palců je možno na přání zákazníka změnit, aniž by to ovlivnilo výkon nebo kvalitu obrazového podání.

Společnost Steinway Lyngdorf, která v roce 1998 jako první firma zabývající se audiotechnikou vytvořila plně digitální zesilovač, je tedy pro The Wall z hlediska zvuku ideálním partnerem. Její audiosystémy získaly šest let po sobě prestižní cenu „Editor’s Choice“ udělovanou časopisem The Absolute Sound. Jsou totiž vybaveny funkcí ladění zvuku pro přizpůsobení akustice místnosti s prostorovou korekcí RoomPerfect™, která je jedním z vůbec nejsofistikovanějších řešení pro přizpůsobení zvukového systému okolnímu prostředí.

Mimořádně kvalitní obraz od firmy Samsung doplňuje vynikající zvuk volně stojícího reproduktoru Steinway & Sons Model B od společnosti Steinway Lyngdorf, který je vybaven novým zvukovým procesorem pro prostorový zvuk Steinway & Sons P100. Model B je dipólový reproduktor s kompletním zvukovým rozsahem a s precizním řemeslným zpracováním, které je zárukou čistého zvuku a věrného hudebního podání.

„Oba výrobky jsou vyrobeny s jediným konečným cílem – vytvořit co nejrealističtější zážitek, jaký je v dnešní době možný, s využitím pokročilých obrazových technologií a špičkového zvukového systému,“ uvedl Peter Lyngdorf, majitel a zakladatel firmy Steinway Lyngdorf. „Spojením nejmodernějšího obrazového displeje s vytříbeným audiosystémem dokáží Samsung a Steinway Lyngdorf navodit pocit, jako bychom byli „přímo na místě“, a pro dosažení tohoto jedinečného zážitku udělali úplně vše.“

Společnosti Samsung a Steinway Lyngdorf vystavují reproduktor Steinway & Sons Model B s obrazovou stěnou The Wall Professional na veletrhu InfoComm 2018 ve dnech 6.–8. června. Zařízení The Wall Professional, které je určeno pro komerční použití i pro spotřebitelský trh a uplatní se v prémiových interiérech, mediálních prostorách či v soukromých kinech, je nyní dostupné na předběžné objednávky. Jako první krok v rámci svého partnerství představily společnosti Samsung a Steinway Lyngdorf produkty The Wall Professional a Model B jakožto dokonalé komplexní řešení pro zákazníky, kteří požadují nejen nejlepší zobrazení, ale také špičkový audiovizuální systém.

Více informací o The Wall získáte na: https://displaysolutions.samsung.com/led-signage/thewall.

O společnosti Steinway Lyngdorf

Společnost Steinway Lyngdorf se již od roku 2005 zabývá výrobou špičkových audiozařízení pro nejnáročnější klienty. Naše jméno je a vždy bylo synonymem dokonalého řemeslného zpracování ve spojení s technologiemi 21. století. Zvukové systémy Steinway Lyngdorf jsou navrhovány, vyvíjeny a vyráběny v Dánsku a jsou jedinými systémy na světě, které jsou vyráběny ve spolupráci se společností Steinway & Sons. Další informace o společnosti Steinway Lyngdorf získáte zde – www.steinwaylyngdorf.com.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.