Devátá řada vlastních telefonů Vodafonu se představuje

11. června 2018, Praha – Pro tento rok přichází s modelovým označení Smart N9 a možností vybrat si ze dvou variant. Novinky byly navrženy a testovány v Německém Düsseldorfu a od července si je zákazníci mohou zakoupit v eshopu Vodafonu nebo v pobočkách. Základní model Vodafone Smart N9 lite za cenu 2 477 Kč nebo výkonnější verzi Vodafone Smart N9 s cenovkou 3 577 Kč. Vodafone také nabízí pro věrné zákazníky možnost získat telefon na splátky se slevou a s počáteční platbou 1 Kč. Jaké jsou parametry novinek?

Vodafone Smart N9

Výkonnější z dvojice nově představených modelů může oslovit běžné uživatele hledající plnohodnotné zařízení, které zároveň zůstává s cenou při zemi. Nabídne poslední verzi operačního systému Android Oreo. O výkon telefonu se stará čtyřjádrový procesor doplněný o 2 GB RAM. Vnitřní paměť nabídne k užívání 16 GB a navíc je možné ji navýšit microSD kartou. Fotoaparáty na obou stranách se můžou chlubit bleskem. Hlavní fotoaparát s rozlišením 13 Mpx, přední s 8Mpx a širokým úhlem záběru při fotografování. Displej telefon má uhlopříčku 5,5“ s HD+ rozlišením a poměrem stran 18:9. Vodafone ho zákazníkům nabídne za 3 577 Kč v černé a stříbrné barvě.

Vodafone Smart N9 lite

Smartphone, který nabízí dostatečné rychlý chod, dobrou výdrž baterie, ale zároveň velmi příznivou cenu. Sáhnou po něm především méně nároční uživatelé, případně může dobře sloužit nejmladším členům rodiny jako první smartphone.  Běží na operačním systému Android Oreo Go edition, jedná se odlehčenou verzi, která je méně náročná na parametry a přizpůsobené aplikace mohou svižně pracovat bez sekání. Vnitřní paměť nabídne 16 GB s možností rozšíření microSD kartou. Hlavní fotoaparát je s rozlišením 8 Mpx a bleskem, přední kamera 5 Mpx. Displej telefonu má uhlopříčku 5,34“ s poměrem stran 18:9. Základní cena zařízení je 2 477 Kč a Vodafone ho nabídne v černé a bílé variantě.

O Vodafone Czech Republic

Vodafone Czech Republic je od roku 2005 součástí jedné z největších telekomunikačních skupin na světě Vodafone Group. V České republice poskytuje služby více než třem milionům zákazníků. Od roku 2007 přináší Vodafone komplexní telekomunikační služby pro firemní zákazníky prostřednictvím řešení Vodafone OneNet a nyní provozuje více než milion firemních SIM karet. O rok později Vodafone představil Turbo Internet a začal rychlým mobilním internetem pokrývat venkov a menší města. V současnosti nabízí nejrychlejší a nejrozšířenější síť mobilního internetu na tuzemském trhu. Aktuálně se Vodafone soustředí na rozšiřování LTE do všech koutů České republiky. V souladu s principy udržitelného podnikání se Vodafone začátkem roku 2015 přestěhoval do nové, ekologické centrály ve Stodůlkách. Jeho Nadace Vodafone již rozdělila více než 195 milionů korun. Za 12 let od svého založení se dostala na přední místa v hodnocení firemních nadací. Patří mezi nejdůležitější podporovatele a investory do technologických sociálních inovací, které zlepšují život společnosti a znevýhodněných skupin. Více informaci na www.vodafone.cz