Exinda Network Orchestrator nyní se šifrováním osobních a citlivých dat

Aktuální verze řešení pro optimalizaci síťového provozu nyní dostupná i českým a slovenským zákazníkům

PRAHA, 11. června 2018 – Společnost GFI Software, dodavatel řešení bezpečnosti v podnikových sítích, oznámila novou verzi Exinda Network Orchestrator 7.4.7., řešení pro optimalizaci síťového provozu a využití internetového připojení v podnicích a organizacích.  Aktuální verze obsahuje funkcionalitu šifrování osobních a citlivých dat sbíraných a ukládaných v rámci řešení, čímž vyhovuje nejnovějším požadavkům na ochranu osobních údajů včetně GDPR.  

Řešení Exinda, které společnost GFI Software získala formou akvizice v roce 2017, poskytuje více než 4 000 podnikům a organizacím po celém světě jistotu toho, že jejich kritické aplikace vždy dokonale fungují. Exinda Network Orchestrator nabízí analytické nástroje poskytující komplexní přehled o síťovém provozu, uplatňuje podniková pravidla pro provoz v síti a optimalizuje výkonnost podnikových kritických aplikací prostřednictví efektivní alokace šířky internetového pásma.

Cílem řešení je pomoci IT personálu efektivně spravovat provoz a aktivity uživatelů, zařízení a aplikací v podnikových sítích. Aplikace Exinda poskytují komplexní správu jak sítí, tak cloudové infrastruktury prostřednictvím monitoringu v reálném čase, jednotného pohledu a efektivních doporučení s cílem rychle vyřešit problémy spojené s provozem kritických služeb jako ERP řešení, Skype for Business, Office 365, SharePoint či stále častěji využívaných VoIP aplikací.

„Stále vyšší počet zařízení, systémů, konektivit a uživatelů dnes činí z podnikové sítě nepřehledné prostředí, ve kterém není snadné zajistit ideální podmínky pro fungování všech kritických aplikací a následně také fungování celé společnosti,“ řekl Zdeněk Bínek, zodpovědný za prodej řešení GFI Software na českém a slovenském trhu. „Nástroje Exinda Network Orchestrator pro správu výkonnosti podnikových sítí vloni doplnily stávající portfolio produktů GFI Software v oblasti komunikace a IT bezpečnosti. Díky tomu nabízejí nyní i českým a slovenským zákazníkům možnost zefektivnit výkonnost svého IT a zároveň plnit náročné compliance požadavky.“