Hasiči žízně

Již po několikáté přichází značka SodaStream s unikátním letním projektem. Letošní horka pomohou přečkat kolemjdoucím a široké veřejnosti po celé republice SodaStream Hasiči žízně.

Společnost SodaStream, jednička mezi perlivými vodami v počtu vypitých litrů, připravila pro letošní české léto lákavou kampaň. Na vybraných místech České republiky budeme potkávat čtyřčlenný tým urostlých „Hasičů žízně“. Ti, v hasičských kalhotách s kšandami a helmě budou nabízet osvěžení v podobě čerstvé perlivé vody ve speciálních zásobnících, které nesou na zádech.

SodaStream Hasiči žízně budou nabízet čerstvou perlivou vodu s kouskem ovoce nebo italskou verzi vinného střiku bez alkoholu s názvem SodaStream Italian Spritz.

„Pitný režim je důležitý po celý rok, ale v těchto teplých dnech to platí dvojnásob. Proto jsme se rozhodli nabídnout lidem osvěžení v podobě čerstvé perlivé vody přímo v ulicích. Pro milovníky u nás stále více oblíbeného italské střiku, pro který je typická červená barva s lehce hořkou chutí a kombinací Prosseca nabízíme novinku SodaStream Italian Spritz s 0 % alkoholu“, říká Michal Panis product & brand manager značky SodaStream v ČR.

SodaStream se již několik let snaží poukázat na nutnost zdravého životního stylu, ekologického myšlení a chování a nabízí perlivou vodu bez nutnosti spotřeby plastových lahví.

O značce SodaStream

SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystaný v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami, co do počtu vypitých litrů.*

Firma se od svého počátku datovaného do roku 1903 soustředí na ucelenou nabídku výrobníků domácí perlivé vody a souvisejícího příslušenství. Jejím cílem je nabídnout příjemný způsob přípravy vlastní perlivé vody v pohodlí domova místo tahání protivných plastových lahví a následného vynášení hromad plastového odpadu. Počtem stisknutí výrobníku si zákazník sám volí výslednou perlivost vody a přidáním čerstvého ovoce má možnost vytvořit lákavé pití bez zbytečných cukrů či sladidel pro sebe i svou rodinu. Litr vlastní domácí perlivé vody přitom vyjde na velmi příznivou cenu 2,57 Kč, takže si za pohodlí nemusí zákazník zbytečně připlácet.

Kromě svého pohodlí navíc používáním každého jednoho výrobníku domácí perlivé vody SodaStream domácnosti ochrání přírodu v průběhu tří let přibližně před 2 500 prázdnými PET lahvemi od nápojů.

Pro další informace a novinky navštivte adresu www.sodastream.cz

* Zdroj: Porovnání firemních dat s výzkumem trhu balené vody za rok 2014 společnosti Canadean.