Společnost Tech Data vyhrála ocenění Globální partner roku 2018 od společnosti Microsoft

CLEARWATER, Fla. (11. června, 2018) – Společnost Tech Data (Nasdaq: TECD) dnes oznámila, že získala ocenění „Globální partner roku 2018“ od společnosti Microsoft, konkrétně se stala Nepřímým partnerským poskytovatelem roku. Společnost získala toto ocenění jako jeden z top globálních partnerů společnosti Microsoft za své vynikající výsledky na poli inovace a implementace zákaznických řešení s využitím technologií Microsoftu.

„Microsoft je klíčovým partnerem společnosti Tech Data a my jsme velmi poctěni tím, že Microsoft si uvědomuje hodnotu, kterou naše společné úsilí přináší celému distribučnímu kanálu,“ řekl Michael Urban, viceprezident společnosti, Strategy, Transformation a Global Vendor Management, který má na starosti globální cloudovou strategii společnosti Tech Data. „Jsme hrdí na to, že jsme rovnocennými partnery společnosti Microsoft v několika klíčových oblastech. Naše korporátní strategie, organizační nastavení a go-to-market strategie byly modernizovány tak, aby umocnily sdělení divize One Commercial Partner a díky naší společné strategii odváděly stejné výsledky po celém světě. Samotná společnost Tech Data se aktivně věnuje vlastní digitální transformaci a sdílí své poznatky, aby pomohla svým distribučním partnerům s jejich vlastním transformačním procesem.“

Ocenění byla udílena v několika kategoriích. Výherci byli vybíráni z více než 2 600 účastníků ze 115 zemí. Tech Data vyhrála v kategorii Nepřímý poskytovatel (Indirect Provider) a to díky vynikajícím řešením a službám, které poskytuje.

Ocenění Nepřímý partnerský poskytovatel roku se uděluje za vynikající výsledky v oblasti transformace tradičního transakčního obchodního modelu na komplexní hodnotový model poskytování řešení, který je určen distributorům a má za cíl podporu využití a spotřeby, stejně jako prohlubování vztahů se zákazníky napříč partnerským distribučním kanálem.

„Jsme poctěni, že společnost Tech Data můžeme ocenit jako Globálního partnera roku společnosti Microsoft,“ řekla Gavriella Schuster, viceprezidentka společnosti, One Commercial Partner, Microsoft Corp. „Společnost Tech Data se prokázala být prvotřídním partnerem a v rámci partnerské komunity společnosti Microsoft je pro mnohé vzorem. Díky svým obdivuhodným odborným znalostem a inovacím je Tech Data schopná dodávat skutečně transformační řešení.“

Ocenění Partner roku společnosti Microsoft je určeno partnerům Microsoftu, kteří v uplynulém roce vyvinuli a dodali jedinečná řešení založená na technologii Microsoftu.

O společnosti Tech Data

Společnost Tech Data spojuje svět prostřednictvím technologií. Naše kompletní portfolio produktů, služeb a řešení, vysoce specializovaných dovedností a odbornosti v oblasti technologií nové generace umožňuje našim partnerům přinášet na trh produkty a řešení, které svět potřebuje k tomu, aby se mohl spojit, růst a rozvíjet se. Společnost Tech Data se umístila na 83. místě v seznamu Fortune 500® a již podeváté v řadě byla označena za jednu z „nejobdivovanějších společností na světě“. Další informace najdete na webových stránkách www.techdata.com. Můžete nás také sledovat na Twitteru, LinkedIn a na Facebooku.