Zpravodajský portál INFO.CZ uspořádal první event, věnoval se klimatické změně

Zpravodajský portál INFO.CZ (květen 1 155 536 RU) uspořádal ve čtvrtek 7. června první event. Ten navazoval na poslední vydání tištěného speciálu INFOLAB a věnoval se klimatické změně.

Hosté při pracovní snídani v restauraci Bellevue přihlíželi střetu zástupců průmyslu se zástupci ekologických organizací a ministerstva životního prostředí, které akci udělilo záštitu. „Věřím, že jsme založili tradici eventů, které se věnují tématům, která možná nejsou ve společnosti příliš populární, ale v odborných kruzích dochází k velmi ostrým a zajímavým názorovým střetům,“ řekl šéfredaktor portálu INFO.CZ Michal Půr.

Event na téma „Klimatické změny“ byl pilotním. Na podzim navážou další dva, přičemž prvním z nich bude konference věnovaná technologiím. „Je to nový koncept, který bychom zatím neradi odhalovali, ale věřím, že bude mít ještě větší úspěch,“ dodal Půr. S oběma podzimními eventy bude spojeno i vydání dalších tištěných speciálů. Na konci června pak vyjde speciál diskusního videopořadu Štrunc! Každý z eventů bude zaměřen na konkrétní téma, kterému se bude věnovat z různých úhlů pohledu, tak aby přinesl co nejvíc vyváženou a různorodou diskuzi.

Veškeré informace o plánovaných akcích zpravodajského portálu Info.cz naleznete na www.events.info.cz.

 

 

 

 

 

CZECH NEWS CENTER a.s. je nejsilnějším mediálním domem na českém trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje přes 3,7 milionu čtenářů tisku a více než 7 milionů návštěvníků internetu. Stovky tisíc dalších uživatelů využívají ostatní digitální produkty, služby a aplikace CNC. 

Kontakt pro média: Adéla Mikešová

Tel.: +420 225 977 111

adela.mikesova@cncenter.cz