Mall.cz spouští multikanálovou kampaň ke karlovarskému filmovému festivalu

 

  • Festivalové aktivity podpořené multikanálovou kampaní a spotem s Janem Hřebejkem
  • První projekce nových seriálů a pořadů Mall.tv
  • Festivalový merchandising opět v prodeji na Mall.cz

 

Praha 12. června 2018 – Být spolehlivým partnerem a zpříjemňovat svým zákazníkům nejen chvíle v e-commerce světě, ale také v tom reálném, je dlouhodobým záměrem Mall.cz. Z něj vychází koncept Mall.cz Parku, jehož pestrý program a širokou škálu bezplatných služeb už letos ocenili návštěvníci brněnského výstaviště během zimních olympijských her a v průběhu nejprestižnějšího filmového festivalu ve střední a východní Evropě si je budou moct užít všichni fanoušci kvalitní kinematografie. Známý e-shop totiž navazuje na své loňské partnerství Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, které letos ještě rozšířil.

Coby první e-shop se statusem hlavního partnera ve více než padesátileté historii festivalu spouští Mall.cz multikanálovou kampaň, která potrvá do 15. července. Její součástí bude komunikace na sociálních sítích, veškerých OOH formátech, v televizi, onlinu i offlinu. Realizaci má na svědomí interní tým Mall.cz, televizní spot, ve kterém si kromě malých hvězd zahrál i režisér Jan Hřebejk, vznikl ve spolupráci s agenturou Publishers. „Chceme se s lidmi potkávat nejen online, ale především v offline světě, kde jim můžeme být opravdu blízko. Díky partnerství s MFF KV se nám to daří a já věřím, že i letos si návštěvníci festivalu Mall.cz Park užijí,“ dodává Igor Matejov, CCO Mall Group. „Na offline aktivity budeme klást důraz i nadále, protože je vnímáme jako smysluplný a zároveň originální způsob, jakým můžeme oslovit naše zákazníky.“

Mall.cz Park vyroste přímo v centru Karlových Varů, ve Smetanových sadech, a po celou dobu konání festivalu v něm všichni příchozí budou moct relaxovat, posilnit se masitými i vegetariánskými specialitami z Tommy’s food trucku nebo zahnat žízeň osvěžujícími drinky z Bugsy’s baru, zhlédnout první novinky z produkce internetové televize Mall.tv a potkat se s jejími tvůrci i dalšími populárními osobnostmi. Na své si přijdou také knihomolové a ti, kteří budou chtít kompenzovat hodiny prosezené v kině aktivním odpočinkem nebo dobít baterky svých mobilních telefonů.

Stejně jako vloni je na Mall.cz i letos v prodeji limitovaná kolekce triček, hrnečků a dalších upomínkových předmětů s logem 53. ročníku. Novinkou je možnost zakoupení kolekce na výdejním místě Mall.cz v Karlových Varech, které bude v rámci kampaně spolu s dalšími vybranými prodejnami po celé České republice tematicky obrandováno. Kompletní informace a program spolu s fotografiemi budou k dispozici na festivalové stránce festival.mall.cz s interaktivní nápovědou v podobě chatbota EVA.

TV spot k vidění zde: https://youtu.be/Gf93BUYjJww

Více informací na stránce: https://festival.mall.cz/