Bohemia Interactive představuje novinku Vigor s exkluzivitou pro Xbox One

Vigor, nově ohlášený titul z dílny Bohemia Interactive, bude survival multiplayerovou střílečkou pro 8 až 16 hráčů. Jako první hra českého studia přichází exkluzivně na platformu Xbox One.

E3 – Los Angeles, 13. 6. 2018 –  České studio Bohemia Interactive, které stojí za populárními herními sériemi Arma nebo DayZ, oznámilo práce na novém titulu Vigor. Jedná se o survival online multiplayerovou střílečku z pohledu třetí osoby, do níž se bude moci zapojit 8 až 16 hráčů. Hra vzniká v brněnských kancelářích studia exkluzivně pro platformu Xbox One a pohánět ji bude Unreal Engine 4.

Děj novinky je zasazen do alternativní časové linky, konkrétně do Norska roku 1991. Skandinávská země se po nukleární válce stala poslední baštou lidské společnosti, zbytek Evropy je v troskách. Hráč se zhostí role bezejmenného dobrodruha, jehož úkolem bude přežít v prostředí plném nebezpečných protivníků a nezřídka bude muset činit riskantní rozhodnutí, aby získal lákavé odměny. Kromě soubojů na něj čeká spousta dalších činností typický pro daný žánr, jako např. sbírání zásob nebo stavba a vylepšování přístřešku.

Vigor v průběhu letošního léta dočká režimu Game Preview, jemuž budou předcházet dva tzv. „Closed Preview“ víkendy. Do konce tohoto roku pak bude umožněno zakoupení prémiového balíčku Premium Founder’s Pack a během roku 2019 bude hra zpřístupněna jako Free-to-Play titul.

Stránka hry: http://vigorgame.com

První záběry ze hraní během E3: https://www.youtube.com/watch?v=EEXbLfpoaPI

Oficiální trailer k uvedení hry: https://www.youtube.com/watch?v=FJpoGo-lXMk

Sociální sítě

Facebook: Facebook.com/vigorthegame
Twitter: Twitter.com/vigorthegame

Instagram: Instagram.com/vigorthegame/

YouTube: YouTube.com/channel/UCIcmPpmIrpeM2TTDe8-1A-Q

Twitch: Twitch.tv/bohemiainteract

Mixer: Mixer.com/BohemiaInteractive

Discord: Discordapp.com/invite/RBWJVsy

O studiu Bohemia Interactive

Studio Bohemia Interactive bylo založeno v Praze roku 1999. Jedná se o nezávislé herní vývojářské studio, které je převážně známé díky oceňované sérii Arma. Ta započala svou existenci už v roce 2001 se hrou Arma: Cold War Assault, která se stala prodejní jedničkou na PC po celém světě a získala mnoho mezinárodních ocenění. V úspěšné sérii dále přišly hry Arma 1, Arma 2, samostatný datadisk Operace Arrowhead a trojice DLC, které sérii dále rozšířily. Nejnovější přídavek v podobě hry Arma 3 stál na počátku Early Access éry herního vývoje a byl úspěšně vydán v roce 2013, následován velkým množstvím updatů, DLC a rozšířením Arma 3 Apex.

Studio Bohemia Interactive je rovněž vývojářem her Take On Helicopters, Carrier Command: Gaea Mission a Arma Tactics. Neustále podporuje již vydané hry Arma 3, Argo a Take On Mars a v současné době pracuje na hrách DayZ, Ylands, Arma Mobile Ops a Mini DAYZ (iOS & Android), novém enginu Enfusion a několika dalších projektech. Pro více informací o studiu Bohemia Interactive zamiřte na webové stránky www.bistudio.com.