Dobrý web nabízí školení digitálního marketingu s 50% slevou

Dobrý web, specialista na vzdělávání v oboru digitálního marketingu, nyní nabízí všechna vypsaná školení za poloviční cenu. Časově omezená akce platí do 17. června

2018-06-13 10_38_04-Veřejná školení - Dobrý web.png

Školením a workshopům se Dobrý web věnuje již patnáctým rokem. Za tu dobu u něj kurzy absolvovalo téměř 10.000 účastníků, jejichž spokojenost se daří držet nad úrovní 98 %.

Kurzy tematicky pokrývají celé spektrum digitálního marketingu. Na výběr je z 16 různých školení počínaje internetovou reklamou přes obsahový marketing a sociální média až po webovou analytiku a samotný návrh webu.

Slevy můžou zájemci  využít do 17. června. Vztahují se na všechna vypsaná školení bez ohledu na datum jejich konání.

Za zvýhodněnou cenu se mohou zájemci přihlásit například na školení Daniela Dočekala, který se bude věnovat novinkám v zobrazování na Facebooku nebo na kurz Filipa Ekla, který se bude zabývat analýzou e-commerce webu pomocí uživatelského testování.

O Dobrém webu

Dobrý web je značkou digitální agentury Sherpas. Pořádá desítky školení pro veřejnost ročně, zároveň poskytuje vzdělávání v digitálním marketingu pro firemní klientelu na klíč. Dobrý web taktéž stojí za projektem semestrálního studia digitálního marketingu DigiAka.

Více informací ke vzdělávacím aktivitám naleznete na www.dobryweb.cz, a na www.digiaka.cz. Agenturní web – www.sherpas.cz.