Partnerství společností Zyxel a Bitdefender pro ještě lepší ochranu pomocí produktů ZyWALL

Špičkové antimalwarové služby od společnosti Bitdefender poskytnou uživatelům produktů ZyWALL nejvyšší úroveň ochrany před online hrozbami

Praha, 13. června 2018

Společnost Zyxel Communications dnes oznámila partnerství s globální technologickou společností Bitdefender, která více než půl miliardě uživatelů po celém světě poskytuje komplexní portfolio nejmodernějších řešení pro kybernetickou bezpečnost a pokročilou ochranu před hrozbami. Dle oznámení obou společností bude Bitdefender své špičkové antimalwarové služby poskytovat pro všechna bezpečnostní zařízení Zyxel ZyWALL.

Technologie společnosti Bitdefender uživatelům bez narušení síťového výkonu přináší maximální ochranu sítí před online hrozbami a na základě předplatného ji lze již od dnešního dne přidat do portfolia bezpečnostních zařízení značky Zyxel. Díky rychlosti skenování přesahující až 40 Gb za sekundu dokáže tato technologie zajistit maximální bezpečnost pro uživatele zařízení Zyxel při mimořádně nízkém dopadu na systémové zdroje.

„Z nového partnerství mezi společnostmi Zyxel a Bitdefender jsme nadšeni,“ poznamenává Martin Bratičák, Head of Channel CEE Zyxel. „Tato spolupráce pro nás znamená, že budeme lépe schopni našim zákazníkům zajistit nejkvalitnější ochranu a poskytovat jim bezkonkurenční nabídku služeb proti malwaru.“

„Jsme rádi, že můžeme naše špičková bezpečnostní řešení aplikovat také na bezpečnostní produkty značky Zyxel,“ dodává Jose Lopez, viceprezident společnosti Bitdefender pro licencování technologií a poskytovatele služeb. „Díky tomuto partnerství budou uživatelé produktů značky Zyxel těžit z výzkumných kapacit společnosti Bitdefender v oblasti kybernetické bezpečnosti a z jejího závazku být leaderem v odvětví IT bezpečnosti.“

O společnosti Bitdefender

Bitdefender je globální technologickou společností, která více než půl miliardě uživatelů ve více než 150 zemích poskytuje komplexní špičková řešení pro kybernetickou bezpečnost a pokročilou ochranu před hrozbami. Od svého založení v roce 2001 společnost na trh uvedla celou řadu oceňovaných bezpečnostních produktů pro organizace i soukromé uživatele a je preferovaným poskytovatelem řešení pro hybridní zabezpečení infrastruktury a ochranu koncových zařízení. Díky výzkumu, vývoji a spolupráci s ostatními firmami Bitdefender poskytuje robustní, nejmodernější a nejspolehlivější bezpečnostní řešení. Bližší informace najdete na stránkách http://www.bitdefender.com.

O společnosti Zyxel Communications

Společnost Zyxel Communications připojuje lidi k internetu už téměř 30 let, vždy s důrazem na inovace a zákazníka. Díky schopnosti adaptovat a inovovat síťové technologie patříme mezi leadery v oblasti konektivity pro telekomunikační společnosti, poskytovatele služeb, organizace i domácí uživatele.

Vytváříme sítě budoucnosti, čímž pomáháme využívat potenciál a plnit potřeby moderních pracovišť. Pomáháme lidem v práci i při hraní.

3 500 partnerů v ČR a SR

100 milionů zařízení propojujících svět

700 tisíc organizací, které fungují chytřeji díky produktům Zyxel

Působnost na 150 trzích celého světa

Zyxel, Your Networking Ally.