Personální agentura Work Partners vstoupila na finGOOD. Úvěrem od lidí chce financovat další růst

Nabídka bude na webu finGOOD zveřejněna ve čtvrtek 14. 6. 2018 v 17 hodin

Zlín 14. června 2018 – Podpořit další růst agentury, to je hlavní cíl vstupu pražské agentury s celorepublikovou působností Work Partners na peer2business platformu finGOOD. Personální agentura, která spojuje profesionály ve strojírenství a automobilovém průmyslu se zaměstnavateli a která má pobočky v Plzni, Ostravě a Jablůnkově, chce získat 1,3 milionu korun s úrokem 7,5 % na 30 měsíců.

Work Partners, s. r. o., vznikla v roce 2014 s cílem pomoci firmám při vyhledávání nových zaměstnanců. Jednotlivcům nabízí pomoc při hledání práce formou bezplatné registrace v databázi uchazečů o nové zaměstnání. Agentura se zaměřuje především na zprostředkování nabídky práce z oboru strojírenství, automotive a elektrotechniky. Mezi významné klienty Work Partners patří například Škoda Transportation či Strojírny a stavby Třinec, spadající pod Třinecké železárny.

„Jsme velmi rádi rádi za možnost získat potřebné finanční prostředky, které hodláme investovat do růstu firmy, od investorů sdružených kolem platformy finGOOD. Jsme fanoušci moderních technologií a progresivního přístupu k podnikání, proto nám cesta získat finanční prostředky od řady investorů přijde velmi atraktivní, protože se zároveň tisíce lidí dozvědí o aktivitách naší firmy,“ říká Jozef Jančík, jednatel agentury Work Partners.

„Work Partners pomáhají českým výrobním závodům získávat pracovníky do výroby, což za současné situace na trhu práce považujeme za velmi důležité. Věříme, že stejně jako v případě personální agentury SAFA Czech Republic, které jsme zprostředkovali úvěr v loňském roce, se nám i nyní podaří od investorů registrovaných na finGOOD zafinancovat během několika prvních dnů či týdnů,“ komentuje Marek Galetka, spoluzakladatel společnosti finGOOD. Kampaň poběží do chvíle dosažení cílové částky, nejdéle však 60 dnů od spuštění.

Více o finGOOD

FinGOOD je českou crowdfundingovou platformou zaměřující se především na české firmy, které hledají alternativní financování svých projektů. FinGOOD propojuje tyto společnosti s necelou tisícovkou registrovaných uživatelů, kteří mají možnost podílet se na úvěru, který firma pro své projekty a další růst potřebuje. FinGOOD financuje české firmy od listopadu 2016. Služeb této P2B platformy využil například tradiční výrobce českých hodinek PRIM nebo výrobce sportovního oblečení ALEA.

FinGOOD založili v srpnu roku 2014 Roman Vyorálek a Marek Galetka. Mezi investory firmy patří společnosti Arfin nebo startupová platforma Busyman.