Gianluigi Buffon oslavuje světový šampionát 2018 také ve World of Tanks

Legendární Ital se stává tváří eventu Tankball

14. června, 2018 — World of Tanks PC a italský legendární italský brankář Gianluigi Buffon se rozhodli, že každý hráč si prostě letošní fotbalové šílenství musí užít. Gigi se postavil k mikrofonu a jako exkluzivní moderátor a komentátor se ujal slov v unikátním herním módu ve World of Tanks. Ten v sobě kombinuje fotbal a skutečně explozivní zápasy.

„Když si myslíte, že už jste viděli opravdu všechno, World of Tanks vás překvapí tím nejlepším možným způsobem,“ říká Gianluigi Buffon. „Byl jsem nadšený, že jsem se mohl stát tváří italských tanků v této skvělé hře a nyní se k ní dostávám znovu. Tvůrci smíchali moji celoživotní vášeň s tanky. Zkuste to a uvidíte moje zcela nové schopnosti,“ dodává populární brankář.

Režim Tank Football 2018 přidává svůj vlastní pohled na nejpopulárnější hru na světě. Nechybí nadsázka i napětí!  Dva týmy se postaví proti sobě na obrovském fotbalovém hřišti, které vzdává hold dalšímu uznávanému brankáři – Lvu Jašinovi. Hráči si zvolí typické fotbalové role obránce, záložníka a útočníka a vyrazí do naprosto adrenalinového souboje. Každý hráč má samozřejmě k dispozici ideální tank, který nejlépe vystihuje herní styl dané funkce.

Buffon v tomto klání není jen tak ledajakou tváří. Už před časem se stal ambasadorem rozšíření o italské tanky. Nyní slavný brankář svléká uniformu tankisty a usedá do komentátorského boxu.

World of Tanks PC je světově populární hra s více než 160 milióny registrovanými hráči.V České republice se jedná o jednu z nejpopulárněších online her.

Více iformací a skvělé video najdete zde:

###

Díky všem za za pomoc se zvěřejněním, Karel Drda