Společnost Sennheiser zahájila prodej očekávaných sluchátek CX Sport

Bezdrátová sluchátka se pyšní odolností proti potu i stříkající vodě, rychlým nabíjením akumulátoru s výdrží až 6 hodin a hmotností pouhých 15 g

Praha, 15. červen 2018 –  Společnost Sennheiser, výrobce sluchátek, mikrofonů a audiotechniky, zahájila prodej bezdrátových sluchátek Sennheiser CX Sport. Ta se kromě živého zvuku s frekvenčním rozsahem 17 Hz – 21 kHz mohou pochlubit i zvýšenou odolností a výdrží až 6 hodin na jedno nabití. V příslušenství uživatel nalezne nejen standardní sadu různě velkých silikonových nástavců, ale také křidélka zajišťující pevné usazení v uchu i při náročných sportech. Nechybí ani praktické neoprenové pouzdro, klip na spojovací kabel a microUSB kabel, se kterým lze během 10 minut dosáhnout nabití pro hodinový běh. Sluchátka lze také jednoduše spárovat se dvěma zařízeními současně.

Jistota perfektního usazení v uchu
Sennheiser CX Sport disponují designem vhodným i pro ty nejnáročnější sporty. Díky přibaleným nástavcům a křidélkům skvěle padnou do každého ucha. Nabídnou tak skvělou izolaci od okolí a především jistotu, že sluchátka budou držet i při prudkých pohybech. Praktická je i spona na spojovacím kabelu, která zkrotí pohyb na něm umístěných ovládacích prvků i baterie ve chvílích největšího sportovního zápalu. Tehdy uživatelé jistě ocení i zvýšenou odolnost proti potu a stříkající vodě.

Dynamický zvuk ze dvou zařízení
Nová sluchátka nabízí navzdory svým malým rozměrům extrémně dynamický a přirozený zvuk. Technologie aptX zajistí bezeztrátový přenos hudby v CD kvalitě a frekvenční rozsah 17 – 21 000 Hz dokonce přesahuje možnosti běžného lidského sluchu, kterému tak neunikne žádný slyšitelný tón. Díky možnosti spárování se dvěma zařízeními se navíc uživatelé mohou těšit na bezproblémový přechod od poslechu hudby při sportovních aktivitách ke sledování nejnovějších videí na obrazovce osobního počítače. Technologie aptX Low Latency přitom zajistí perfektní synchronizaci obrazu a zvuku.

Cena a dostupnost
Sportovní sluchátka Sennheiser CX Sport jsou dostupná za cenu 3 290 Kč na stránkách www.sennheiser.cz a u vybraných partnerů.

O společnosti Sennheiser
Sennheiser staví na více než 70 letech zkušeností, které se v rodinné společnosti předávají již od roku 1945. Řadí se mezi přední výrobce sluchátek, mikrofonů i bezdrátových přenosových systémů. Nyní společnost působí ve více než 50 zemích světa a provozuje vlastní výrobní závody v Německu, Irsku a USA. Od roku 2013 společnost řídí Daniel Sennheiser a Dr. Andreas Senheiser, kteří jsou již třetí generací rodiny zapálené pro dokonalý zvuk.