108 AGENCY: Nový projekt Big Box Locator

Zcela nový projekt s rozsáhlou databází skladových projektů spouští realitně-poradenská společnost 108 AGENCY. Platforma je zaměřena na přehledné představení jednotlivých možností skladování v projektech nad 40.000 m2 napříč regionem CEE, tedy státy střední a východní Evropy.

Rostoucí poptávka po skladových řešeních o větším rozsahu přináší nový trend výstavby skladových hal, pro které se vžilo obecné označení „big box“. Právě na takové projekty se zaměřuje nová platforma realitně-poradenské společnosti 108 AGENCY. Na samostatných stránkách www.bigboxlocator.com tak zájemci naleznou přehlednou databázi skladových kapacit ať již ve formě existující výstavby, tak také ve fázi projektu či připravených pozemků.

Web je zaměřen na poskytnutí uceleného přehledu napříč regionem CEE s cílem představit maximální množství dostupných skladových kapacit. S ohledem na limitované množství nabídek takového rozsahu a stále rostoucí zájem jak ze strany logistických, tak také výrobních či e-commerce společností vnímá společnost 108 AGENCY spouštění této platformy jako další krok ke zkvalitnění poskytovaných služeb potenciálním i stávajícím klientům.

“Vznik projektu BigBox Locator je motivován našimi zkušenostmi z posledních let, kdy cítíme rostoucí zájem o komplexní řešení skladování v rámci centralizovaných projektů značného rozsahu. Klientům tyto provozy přinášejí maximální efektivitu a do budoucna očekáváme, že tzv. „big box“ projekty budou nabývat na významu nejen u nás, ale napříč celým regionem CEE,“ uvádí Jakub Holec, Managing Director 108 AGENCY, která portál provozuje.

V České republice mezi nejznámější příklady big box výstavby patří distribuční centrum společnosti Amazon v Dobrovízi, které představuje s rozlohou 133 000 m2 největší skladovou halu u nás či například nově spouštěný projekt automatizovaného skladu společnosti Makro v areálu CTParku Prague North o rozloze 51.053 m2.

KONEC

O společnosti 108 AGENCY

 

108 AGENCY je česká poradenská společnost, která se zaměřuje na oblast komerčních nemovitostí. Specializuje se na pronájem, prodej a správu nemovitostí, poskytuje investiční poradenství a zajišťuje marketing developerských projektů. 108 AGENCY působí v segmentu nových i starších projektů a mezi její klienty patří široké spektrum tuzemských a zahraničních společností z různých oborů podnikání, zejména z oboru automotive, e-commerce, maloobchodu a velkoobchodu nebo státní správy. Společnost vznikla v roce 2009 a v současné době působí v České a Slovenské republice.

108 AGENCY je provozovatelem portálů SKLADUJ.cz, NAJDIKANCELÁŘE.cz, INVESTUJ.cz a BIGBOXLOCATOR.COM

www.108agency.cz

www.skladuj.cz; www.skladuj.sk

www.najdikancelare.cz

www.investuj.cz

www.bigboxlocator.com