AK Brož & Sokol & Novák spojuje činnost s advokátem Kašparem

Mgr. Martin Kašpar, spoluzakladatel advokátního informačního systému Praetor a odborník na IT právo, je od 1. června spolupracovníkem advokátní kanceláře Brož & Sokol & Novák.

Současně Brož & Sokol & Novák rozšíří své portfolio o jeho advokátní praxi a zkušenosti, které se zaměřují kromě IT práva i na realitní právo.

„Martina Kašpara vnímám jako velmi zkušeného advokáta, a hlavně jako odborníka v oblasti IT práva, které mě samotného velmi zajímá, nejen proto se těším na naší další spolupráci,“ okomentoval příchod nových členů jeden z partnerů advokátní kanceláře Brož & Sokol & Novák, JUDr. Jiří Novák.

Kromě klasických odvětví práva se Mgr. Martin Kašpar věnuje i informačním systémům a patří mezi zakladatele advokátního informačního systému Praetor, který má vedoucí postavení mezi těmito systémy v České republice. „Praetor byl vyvíjen ve spolupráci s advokátními kancelářemi a dokáže právníkům jejich práci velmi usnadnit. Systém dokáže spravovat spisové agendy, evidovat lhůty, ale existuje zde i modul advokátních úschov. Spolupráci s advokátní kanceláří Brož & Sokol & Novák vnímám díky jejich dlouholeté praxi v různých oblastech práva jako skvělou příležitost, jak Praetor dále rozvíjet,“ popsal systém samotný Mgr. Martin Kašpar, nový člen advokátní kanceláře Brož & Sokol & Novák.

„Jako hlavní přínos vnímám to, že svoje zkušenosti, jak z oblasti realit, tak IT práva, přinese i do naší kanceláře a my tak budeme moci rozšířit portfolio námi nabízených právních služeb,“ doplnil JUDr. Jiří Novák.

Advokátní kancelář Brož & Sokol & Novák byla založena v roce 1992. V současnosti působí v kanceláři na 30 advokátů a advokátních koncipientů. Svoje služby poskytuje v širokém spektru práva na území ČR a to jak právnickým, tak fyzickým osobám. Základními oblastmi působení však jsou řešení jak civilních, tak i trestních sporů.