Raiffeisenbank otvírá nově zrekonstruovaný salonek na Letišti Václava Havla v Praze

Pražské Letiště Václava Havla má nově zrekonstruovaný salonek pro náročné klienty Raiffeisenbank, ale i další hosty. Nachází se ve 2. patře odletové haly na Terminálu 2 a všechny jeho výhody jsou zdarma k dispozici držitelům vybraných prémiových platebních karet Raiffeisenbank. Součástí služeb je také Private Check-in Service, poskytovaný cestujícím v rámci odbavení.

Samotná rekonstrukce salonku Raiffeisenbank Lounge probíhala šest týdnů a po jejím dokončení má navýšenou kapacitu pro 150 lidí. Je kompletně přestavěný a modernizovaný.

„Všechno je nové jak stavebně, tak interiérově. Naším cílem bylo učinit prostor otevřenější a světlejší. Salonek má novou recepci, catering, sezení i dětský koutek. Nechybí však ani intimnější místo v podobě sedačkových boxů, speciálních křesel či oddělený prostor pro komornější schůzky. Mysleli jsme též na technologie a do sedaček nechali zabudovat vstupy pro nabíjení,” říká Hana Kovářová, ředitelka marketingu Raiffeisenbank.

„V posledních letech investovalo Letiště Praha do rozšiřování a zkvalitňování celé řady svých služeb a produktů tak, aby mohlo poskytovat cestujícím co nejvyšší komfort. Jsme rádi, že díky našemu silnému partnerství s Raiffeisenbank můžeme i nadále nabízet co nejkvalitnější služby také těm náročnějším cestujícím. Věříme, že nově zrekonstruovaný salonek Raiffeisenbank Lounge přispěje k jejich celkovému pohodlí,“ říká Jiří Petržilka, výkonný ředitel neleteckého obchodu Letiště Praha.

Nadstandardní péče, nejen pro cestující, je součástí strategie banky, která cílí na náročné klienty vyžadující individuální přístup a exkluzivní služby.

V salonku je každý den od 5 do 22 hodiny návštěvníkům, kromě pohodlí a komfortu, k dispozici občerstvení, TV, wifi, denní tisk, tablety, dětský koutek, ale i sprchy.

Salonek ročně navštíví kolem 30 tisíc cestujících z celého světa. Mezi nimi právě i klienti Raiffeisenbank, kterým chce banka zajistit all-inclusive péči v luxusním prostředí.

Základní informace o Raiffeisenbank a.s.

Raiffeisenbank poskytuje od roku 1993 v České republice široké spektrum bankovních služeb soukromé i firemní klientele. Banka obsluhuje klienty v síti 130 poboček a klientských center, poskytuje rovněž služby specializovaných hypotečních center, osobních, firemních a podnikatelských poradců. Podle celkových aktiv je Raiffeisenbank pátou největší bankou na českém trhu, která dává práci třem tisícovkám zaměstnanců. Majoritním akcionářem banky je rakouská finanční instituce Raiffeisen Bank International AG (RBI).