Pozítří se na letošním Festivalu Exportu CZ 2018 představí celkem 30 zemí celého světa

Akci poctí svou návštěvou Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková

19. června 2018 – Již za dva dny se v 10:00 otevřou brány konferenčních místností hotelu Olympik Artemis Praha a přivítají účastníky z více než 30 zemí na letošním VI. ročníku FESTIVALU EXPORTU CZ. Celý svět tak bude opět po roce na dosah na jednom místě, a to v Praze.

Festival Exportu CZ 2018 se již od svého prvního ročníku zaměřuje na propagaci dynamicky se rozvíjejících oborů českého průmyslu a na propojení českých firem s relevantními zahraničními partnery z netradičních zemí. Důraz klade na vzájemnou obchodní výměnu orientovanou na výrobky a služby spadající do oblasti inovací s vysokou přidanou hodnotou a společenskou užitečností. Letošním hlavním podtitulem Festivalu je heslo „Digitální svět“ a zaměření se tak výrazně orientuje na digitální inovace. Celým konferenčním programem se tak bude prolínat tematika rozvoje digitální ekonomiky zúčastněných zemí a přednášející představí témata související s rozvojem moderních ICT technologií v mimoevropských zemích, digitální infrastrukturou nebo dynamickými digitálními start-upy a nabídnou českým firmám spolupráci právě v této oblasti.

Proč se Festivalu Exportu zúčastnit?

  • získáte jedinečnou příležitostí k navázání kontaktů s celým světem na jednom místě
  • v rámci přednáškové části vyslechnete prezentace zástupců 16 zemí celého světa a v části expoziční budete mít možnost inspirovat se tipy na obchodní spolupráci s dalšími 20 zeměmi. Přesný výčet zúčastněných zemí je na www.festivalexportu.cz.
  • doprovodný program Vám nabídne všechny zúčastněné země jako na dlani: zjistíte více o jejich obchodních příležitostech, ale i kultuře, umění, přírodních krásách a gastronomii
  • registrovat se můžete také do B2B Eventu, který je zařazen na závěr denního festivalového programu a v jehož rámci máte možnost si efektivně sjednat schůzky s ostatními účastníky Festivalu
  • Českou republiku budou prezentovat nejen její inovace (např. v oblasti alternativní mobility, práce se sklem nebo nanotechnologií), ale i její krása – Festival Exportu CZ 2018 poctí svou návštěvou Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková
  • Festival exportu CZ náleží do unikátního systému prezentace inovací v ČR, za jejichž realizaci bylo sdružení CzechInno oceněno v rámci Eastern European Elite Business Awards. Soustava zahrnuje regionální, národní i mezinárodní akce na podporu inovací v České republice a soutěž Vizionáři určenou vyhledávání a oceňování nadějných inovačních počinů. Více o projektech sdružení CzechInno na www.czechinno.cz.  

Více informací o Festivalu Exportu CZ 2018 naleznete na www.festivalexportu.cz

Užijte si konferenční, expoziční i atraktivní doprovodný program

Náhled na umění, kulturu a gastronomii destinací, které se mohou stát Vašimi potenciálními obchodními partnery zpestří Vaše zážitky a prohloubí Vaše poznatky pro rozšíření obchodních aktivit.

Více o programu se dozvíte zde.

Celým Festivalem Vás bude provázet Daniela Písařovicová, moderátorka hlavního zpravodajství České televize. Nezapomeňte: 21. 6. 2018 od 10:00 hotel Olympik Artemis Praha. Těšíme se na Vás. Generálním odborným partnerem Festivalu Exportu CZ 2018 je Česká exportní banka.